VOŠA BI DA AKTIVIRA BOMBU ZVANU - BOAĆI?! I Lalat se oglasio zbog toga, pa nahvalio Partizan!
Foto: Printscreen/youtube/Superliga Srbija

ambiciozno

VOŠA BI DA AKTIVIRA BOMBU ZVANU - BOAĆI?! I Lalat se oglasio zbog toga, pa nahvalio Partizan!

Trener Vojvodine kaže da možda nije realno

Objavljeno: 17:32h

Posle dolaska Veljka Simića u redove Vojvodine, Novosađani bi još jednog fudbalera Crvene zvezde.

Klub se u zadnje vreme raspituje za usluge napadača crveno-belih Ričmonda Boaćija.

Nenad Lalatović istakao je u intervjuu za Jutjub kanal novosadskog kluba, da bi Boaći bio veliko pojačanje, ali da ne zna da li je to u ovom trenutku realno.

- I ja sam to čuo i čitao na portalima. Boaći je prekvalitetan igrač i sigurno je da bi za nas bio veliko pojačanje. Naravno da bih voleo da ga vidim u svojim redovima, ali mislim da to u ovom trenutku nije realno. Što se tiče špic igrača, ako budemo došli do te situacije da dovedemo igrače iz inostranstva, voleo bih da to budu dva-tri kvalitetna igrača, ali taj igrač koji bude došao u našu Vojvodinu i u našu Srbiju da zarađuje dobar novac sigurno bi bio naš najplaćeniji igrač. On zato mora da napravi veliku razliku. Taj špic igrač mora da da između 15 i 20 golova po sezoni - kaže trener Vojvodine.

Ričmond Boaći
foto: Starsport©

On ističe da je klub voljan da dovede još dadatno pojača, i pritom istakao primer Partizana koji je napravo pun pogodak dovođenjem Umara Sadika .

- Da pohvalim ovom prilikom Partizan, on je na primer pogodio sa Sadikom. On je za mene izvrstan igrač, koji pravi veliku razliku. Naravno, i Crvena zvezda je dovodila sjajna pojačanja, gde su njihovi stranci pravili razliku i rešavali mnoge utakmice, kao i Partizanovi. Ako prihvatimo to i želimo da dovedemo stranca, onda on mora da pravi razliku kao što prave razliku stranci u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Da bude jako kvalitetan igrač - ističe Lalatović.

Vojvodina je započela pripreme za prolećni deo sezone.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.