ZIDAN SE SVAĐAO ZBOG JOVIĆA NA KONFERENCIJI: I opet nije znao ni koliko ima godina!
Foto: EPA/Juanjo Martin

U realu ne žele da priznaju grešku

ZIDAN SE SVAĐAO ZBOG JOVIĆA NA KONFERENCIJI: I opet nije znao ni koliko ima godina!

Da li su dva gola Jovića dobra ili zapravo loša vest za Real Madrid? - glasilo je pitanje novinarke

Objavljeno:

Nakon što su iz Real Madrida srpskog internacionalca Luku Jovića poslali na pozajmicu u Ajntraht, Srbin je na prvom meču i to za samo pola sata igre pokazao veliko umeće i da je bez osnova bio gurnut po strani i nije dobio pravu šansu.

To do juče nije smetalo medijima na Pirinejima da krivca traže u bivšem fudbaleru Crvene zvezde. Međutim, sada su okrenuli ploču i osuli su paljbu treneru madridskog velikana, Zinedinu Zidanu.

- Da li su dva gola Jovića dobra ili zapravo loša vest za Real Madrid? - glasilo je pitanje novinarke. - Ne, ne, ne... Baš suprotno! - počeo je Zidan.

- Svidelo mi se to što je uradio. To je ono što Jović zna da radi. Srećan sam zbog njega, a on je fudbaler Real Madrida i želim mu sve najbolje - uz osmeh na licu rekao je trener Galaktikosa kod kog je Jović za godinu i po dana skupio tek oko 1.000 minuta.

Da li vam smeta kada igrač poput Jovića ode iz kluba?

- Da, ali to je lakši deo reći da je to moja greška. Volim svoje sve igrače, ima momenata kada ostanu ovde u Madridu i znaju da je teško, ali i onih kada odu i pokažu kvalitet. To je Jović uradio. Nije isto igrati u Realu ili u nekom drugom klubu, Luka ima 21 godinu i budućnost da pokaže da je vredan Real Madrida -ponovo je trener Zidan.

Moramo napomenuti da je pogrešio godine srpskog napadača koji je skoro proslavio 23. rođendan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.