LUKA JOVIĆ IGRAČ KOLA U BUNDESLIGI I IDEALNIH 11 ZA POLA SATA NA TERENU: Pljušte pohvale u Nemačkoj, a u Madridu?!
Foto: EPA/Ronald Wittek

neka se pitaju

LUKA JOVIĆ IGRAČ KOLA U BUNDESLIGI I IDEALNIH 11 ZA POLA SATA NA TERENU: Pljušte pohvale u Nemačkoj, a u Madridu?!

Odmah priznanje za srpskog fudbalera po povratku u Nemačku

Objavljeno:

Pola sata, toliko je bilo dovoljno Luki Joviću da opet oduševi fudbalsku Evropu i pokaže kakav je strelac i napadač, ali tamo gde ga najbolje znaju i potvrda je stigla odmah - proglašen je za najboljeg igrača kola u Bundesligi.

Srpski reprezentativac je nekoliko dana po povratku u Ajntraht na pozajmicu iz Reala, ušao u igru u drugom poluvremenu i za 20 minuta postigao dva gola kojima je rešio pitanje pobednika protiv Šalkea.

Istog trenutka u Nemačkoj su počeli hvalospevi o Srbinu, dok u Madridu traje polemika da li se pogrešno postupalo s njim ili on jednostavno nije igrač za Real.

Luka Jović, Adi Hiter
foto: EPA/Ronald Wittek

Što se tiče trenera ekipe iz Frankfurta Adija Hitera, on dilemu nema.

- Za Luku, za njegovu glavu, neverovatno je važno da bude tamo gde se dobro oseća. Videli ste kako je čisto udario onaj prvi volej. Viđao sam sam mnogo puta kako igrači u takvim situacijama šutiraju 10 metara iznad gola - poručuje Hiter i dodaje da je njegov povratak "podigao" i Filipa Kostića.

Poznati nemački sportski list "Kiker" je odmah proglasio Jovića za najboljeg igrača prethodnog vikenda i ujedno ga svrstao u tim kola: Zentner - Agu, Ndika, Orban, Menije - Belingem, Gerhard, Miler - Jović, Tešer - Štindl.

A vi u Madridu razmišljajte šta ćete uraditi na leto kad se Luka vrati.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.