PARTIZAN ŠALJE OPOZIV UROŠEVIĆU IZ REPREZENTACIJE: Crno-beli će tražiti od FSS-a da im vrati igrača na pripreme?!
Foto: FK Partizan

zbog novonastale situacije

PARTIZAN ŠALJE OPOZIV UROŠEVIĆU IZ REPREZENTACIJE: Crno-beli će tražiti od FSS-a da im vrati igrača na pripreme?!

Usled povrede Obradovića u taboru crno-belih razmišljaju da vrate jednog od svojih igrača koje su dali u nacionalni tim

Objavljeno:

Partizan se sprema da "opozove" Slobodana Uroševića iz reprezentacije Srbije ukoliko se utvrdi da je Ivan Obradović zaradio težu povredu kolena.

Iskusni levi bek crno-belih je još tokom uvodnih vežbi bez lopte osetio bol u predelu levog kolena, Požalio se medicinskoj službi, koja je mu je ukazala pomoć, posle čega se vratio treningu.

Ipak, kada je počeo rad sa loptom, Obradović je izdržao u početnoj fazi, ali kako je intenzitet vremenom pojačan, tako je fudbaler počeo ponovo da oseća bol, da bi u jedniom trenutku samo stao i zatražio da napusti teren.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Zato Aleksandar Stanojević veruje da će FSS izaći sada u susret crno-belima i dozvoliti da se Urošević umesto na turneji u SAD sa reprezentacijom nađe ipak u Turskoj na pripremama sa svojim klubom.

- Obradović je osetio bol u kolenu na treningu. Postoji mogućnost da kontaktiramo FSS i selektora, da oni nama izađu u susret u vezi sa Slobodanom Uroševićem. Moramo samo da vidimo kakva je situacija, u problemu smo možda. Imamo Brežančića, ali nije dugo igrao, videćemo kako će reagovati - rekao je Aleksandar Stanojević uz napomenu da će Ivan Obradović svakako na pauzu, dok se ne utvrdi stepen ozbiljnosti povrede.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.