PARTIZAN NA BOŽIĆ POTVRDIO PRVO POJAČANJE: Živković se vratio u Humsku!
Foto: Starsport©

afirmisao se proteklih meseci

PARTIZAN NA BOŽIĆ POTVRDIO PRVO POJAČANJE: Živković se vratio u Humsku!

Crnio-beli su vratili svoje dete

Objavljeno: 11:47h

Partizan je završio prvo zimsko pojačanje baš na Božić. Novi igrač crno-belih je Marko Živković, dete kluba, koji je svoju fudbalsku afirmaciju doživeo tek u prethodnih šest meseci noseći dres Voždovca.

Kako javlja "Telegraf", desni bek dolazi u Humsku za minimalno obeštećenje, a ugovor će biti potpisan na dve i po godine.

Marko Živković
foto: Starsport©

Da je čitav posao završen potvrdio je i član UO Partizana Mladen Mijatović.

- Potvrđujem da je Marko Živković i zvanično potpisao ugovor sa Partizanom. On će sutra biti na prozivci prvog tima i staviće se na raspolaganje treneru Aleksandru Stanojeviću koji će naravno imati zadatak da ga implementira i uigra sa ostatkom ekipe, što i najbolje zna - rekao je Mijatović za "Telegraf" i dodao:

- Marko je fudbaler koga smo duže vreme pratili i poželeli da ga angažujemo, posebno posle utakmice Voždovca i Partizana na stadionu na Krovu, gde nas je sve oduševio dobrom igrom. On je dete kluba, prošao je sve naše selekcije, osvojo i šampionsku titulu, vrlo dobro poznaje prilike u Partizanu i šta taj dres nosi, pa verujemo da će shodno tome u budućnosti i mnogo doneti timu.

Marko Živković
foto: Starsport©

Živković je prošao školu crno-belih, došao do prvog tima u kome se nije naigrao iako je bio član ekipe koja je osvojila titulu. Bio je na pozajmici u Vojvodini kao deo paketa za Vulićevića, Škuletića i Trajkovića, da bi potom potpisao dugoročni ugovor s Novosađanima.

Posle godinu dana među "lalama" Živkovića je fudbalski put odveo u Litvaniju, preciznije Suduvu, gde je sezonu bio standardan, pa ga je pozajmila ekipa DAC Dunajske Strede za koju je u dve sezone odigrao 55 mečeva.

U jednom periodu defanzivac nije imao klub, međutim, u januaru 2019. godine je potpisao ugovor sa Radničkim iz Niša gde je “uhvatio” kontinuitet igara i već posle šest meseci se preselio u Voždovac u kome je standardan uz desnu aut-liniju.

(Espreso.co.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.