MAŽIĆ ME ZVAO U SVLAČIONICU PRE DERBIJA SA ZVEZDOM! Bivši napadač Partizana otkrio šta mu je čuveni sudija rekao!
Foto: EPA/Georgi Licovski

iznenadio ga

MAŽIĆ ME ZVAO U SVLAČIONICU PRE DERBIJA SA ZVEZDOM! Bivši napadač Partizana otkrio šta mu je čuveni sudija rekao!

Bilo je teško, ali smo Leo i ja emocije uspeli da zadržimo u sebi. A Mažić je potvrdio da je veliki gospodin i čovek - istakao je Đurđević

Objavljeno:

Milorad Mažić je i tokom nedavno završene sudijske karijere bio veoma poštovan od kolega, ali i od fudbalera.

Nekadašnji napadač Partizana Uroš Đurđević otkrio je kako ga je jednim upozorenjem pred utakmicu koja je prethodila 'večitom derbiju' Mažić prijatno iznenadio.

- Mažić je pozvao Leonarda i mene u svoju svlačionicu pre susreta. Rekao nam je da pripazimo na ponašanje, ružne gestikulacije i slično, jer smo obojica imali kartone i pretila je suspenzija, koja bi značila izostanak sa duela sa Zvezdom. Tokom utakmice su mi u ušima odzvanjale Mažićeve reči - ispričao je Đurđević u intervjuu za "Večernje novosti".

Alen Stevanović, Uroš Đurđević
foto: Starsport©

Ne zna se o kojoj utakmici je tačno reč, ali je izvesno da je u pitanju događaj iz sezine 2016-2017.

- Bilo je teško, ali smo Leo i ja emocije uspeli da zadržimo u sebi. A Mažić je potvrdio da je veliki gospodin i čovek - istakao je Đurđević.

Srpski napadač je ove sezone postigao 10 golova u dresu Sportinga iz Hihona, ali i dalje ne očekuje u najbolju selekciju Srbije.

- Ako su me do sada selektori zaobilazili, nema razloga da se tako ne nastavi. Verovatno ne posedujem kvalitet vredan poziva. Mitrović je naš najbolji igrač, Jović je nadolazeći, a sve više se nameće Vlahović... Gde je tu moje mesto?

Uroš Đurđević
foto: Printsreen/Youtube

Kaže da ipak nije razočaran i da ima druge planove.

- Ja sam realan čovek i ne želim nikome da se namećem. U životu sam sve stvorio radom, bez bilo čije pomoći. Jedino je moja porodica bila uvek uz mene, i to mi je sasvim dovoljno. Reprezentaciji želim sve najbolje. Ja imam druge planove - objasnio je Đurđević.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.