ZAJEČARCI, MORATE DA IMATE SUPERLIGAŠA! Vučić položio kamen temeljac za izgradnju stadiona, pa pričao o studijama!
Foto: Printscreen/Youtube/Tanjug News Agency official

sprema košarkašku taktiku

ZAJEČARCI, MORATE DA IMATE SUPERLIGAŠA! Vučić položio kamen temeljac za izgradnju stadiona, pa pričao o studijama!

Predsednik Srbije je ispričao kako mu ide sa ispitima za košarkaškog trenera

Objavljeno: 14:15h

U Zaječaru počinje gradnja Gradskog stadiona, a polaganju kamena temeljca prisustvuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Taj stadion biće kuća fudbala za Zaječar, ali i za celu istočnu Srbiju.

Predsednik Srbije je rekao danas Zaječarcima da će izgradnja Gradskog stadiona biti veliki podsticaj za razvoj fudbala u tom gradu i poručio im da naprave dobar tim za Superligu Srbije.

Predsednik je, ipak, primetio da mu je žao kada čuje tokom obilaska radova da, iako država ulaže dosta novca i izgradnju škola, sportskih hala i sličnih objekata, postoje kašnjenja i prepirke ko je za to kriv.

- Ipak, na kraju će biti dobar reuzltat za decu i ona će moći da uživaju - naglasio je Vučić.

Upitan da prokomentariše kako mu ide učenje za košarkaškog trenera, rekao je da je do sada položio 10 kolokvijuma i da mu tek predstoji da polaže košarkašku taktiku. Na potpitanje za koju taktiku se zalaže, dodao je da mu je košarkaška taktika hobi i da je veoma važna dobra odbrana.

Predsednik je u novoj školskoj hali prisustovao treningu košarke za devojčice i tom prilikom im davao savete i razgovarao sa decom.

Stadion u Zaječaru jedan je od šest novih u Srbiji, koji će biti izgrađeni uz Nacionalni stadion u Beogradu. Biće kapaciteta 8.000 mesta, multifunkcionalan i izgrađen po najsavremenijim standardima UEFA.

Novi stadioni, inač, biće izgrađeni i u Subotici, Loznici, Kraljevu, Leskovcu i Vranju. Takođe, potpuno rekonstruisani biće stadioni "Čair" u Nišu, "Čika Dača" u Kragujevcu i "Karađorđe" u Novom Sadu, kapaciteta 20.000 gledalaca.

To znači da će Srbija u bliskoj budućnosti imati 10 najsavremenijih stadiona.

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.