NA MARAKANI PRELOMILI: Zvezda čeka prvu ponudu!
Foto: Starsport©

da ne bi rizikovali

NA MARAKANI PRELOMILI: Zvezda čeka prvu ponudu!

Odlučena je sudbina kreativnog veziste u srpskom šampionu

Objavljeno: 09:57h

Dejan Stanković možda jeste oprostio, ali sigurno nije zaboravio Geloru Kangi ekscese u finišu polusezone zbog kojih je hteo čak i da ga u potpunosti odstrani iz ekipe, pa će zato Gabonac najverovatnije tokom zime biti prodat.

Tačnije, kako piše "Sportski žurnal", Crvena zvezda neće časiti ni časa da ga proda u slučaju da stigne zadovoljavajuća ponuda, recimo neka poput one koju je odbila letos - 2 miliona evra od turskog Rizea.

Gelor Kanga
foto: Starsport©

Nije tajna da su na Marakani više očekivali tokom jeseni od kreativnog veziste koga su vratili letos u klub, ali on nije u potpunosti opravdao očekivanja. Samo tri gola i pet asistencija nisu nešto što se očekuje od igrača tih kvaliteta i kalibra.

I naravno, najveći problem, njegova narav i ponašanje koji su u potpunosti izbili na površinu posle meča u Liberecu kada se posvađao sa Stankovićem, a onda imao i ispad na aerodromu sa carinskom kontrolom.

Dejan Stanković, Gelor Kanga
foto: Starsport©

Koliko god pokušali da "ugase požar" na Marakani rečima da se takve stvari i nesuglasice dešavaju, jasno je da će pripreme 8. januara Gabonac početi "iz minusa" i da će mu biti teško da opet zadobije poverenje trenera.

Zato u Ljutice Bogdana veruju da bi sada verovatno bilo najbolje prodati ga i sačekaće prvu zadovoljavajuću ponudu kako bi završili s njim.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.