NI NASTIĆ, NI JEVREMOVIĆ: Stiven Godfri je Zvezdin prvi pik da nasledi Milana Rodića!
Foto: Espreso.co.rs

dugo ga već skautiraju

NI NASTIĆ, NI JEVREMOVIĆ: Stiven Godfri je Zvezdin prvi pik da nasledi Milana Rodića!

Ne toliko poznato ime za naše fudbalske prilike

Objavljeno:

Izgleda da ni Nastić, ni Jevremović, nego Stefan Godfri!

Izvestili smo jutros kako Crvena zvezda intenzivno traga za levim bekom koji bi bio konkurencija, ali i zamena Milanu Rodiću, a sada "Mozzartsport" javlja i koji je prvi pik crveno-belih za tu poziciju u zimskom prelaznom roku.

Izgleda da levi bek Javora nije prošao filter posle temeljnog skautinga, da ima falinke u defanzivnom delu, dok je čini se Nastić u ovom trenutku preskup i BATE ne bi hteo da ga pusti tek tako, pa je izbor pao na drugog igrača koji igra u Belorusiji.

U pitanju je nigerijski internacionalac koji je član Isloča iz Minska. Skauting služba Crvene zvezde je momka rođenog 2000. godine zapazila još prošle sezone, i dugo ga držala na oku. Opšte mišljenje je da Gofri može da ispuni zahteve Dejana Stankovića.

Pored Crvene zvezde ambiciju da angažuje nigerijskog beka imao je i tamošnji šampion BATE Borisov, ali menadžerski tim Stefana Godfrija veruje da je došlo vreme za iskorak u karijeri. Odnosno da u Belorusiji Godfri ne može da napreduje.

Ono što je najveća prepreka jeste što bi zauzimao mesto stranca, a na Marakani je trenutno prevelika gužva u igračkom kadru što se tiče inostranih fudbalera.

Stefan Godfri ima ugovor sa Isločom do decembra naredne godine. Crveno-beli bi bili prinuđeni da plaćaju obeštećenje od 250.000 evra koliko u ovom trenutku traži taj klub, dok je ideja ljudi u Ljutice Bogdana da ove zime dovode igrače bez obeštećenja.

Pored njih za Nigerijca je zainteresovan i šampion Mađarske, Ferencvaroš, koji je u finansijski povoljnijem položaju trenutno posle učešća u Ligi šampiona.

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.