ZVEZDA NAŠLA DVE ZAMENE ZA RODIĆA: Jedan je strani reprezentativac, a drugi iz Superlige!
Foto: Starsport©

potrebna alternativa rodiću

ZVEZDA NAŠLA DVE ZAMENE ZA RODIĆA: Jedan je strani reprezentativac, a drugi iz Superlige!

Sigurno neće biti lako dovesti bilo koga od njih dvojice

Objavljeno: 10:16h

Crvena zvezda je već godinama u potrazi za levim bekom koji će biti adekvatna alternativa Milanu Rodiću, koji zbog toga što igra praktično bez odmora, u poslednje vreme ima problema sa čestim povredama.

Zato na Marakani i ove zime razmišljaju da pojačaju konkurenciju po levom boku, a dva imena su im se izdvojila. To su Marko Jevremović iz Javora i Bojan Nastić iz BATE Borisova, prenosi "Sportski žurnal".

Vejn Runi, Bojan Nastić
foto: EPA/Julien Warnand

Doduše, sve je za sada na interesovanju i nije ništa konkretno učinjeno po pitanju transfera, ali obojica imaju ugovore sa svojim klubovima i neće biti baš lako dovesti bilo koga, uz plaćanje sigurno ne baš malog obeštećenja za naše uslove.

Nastić je svoju fudbalsku sreću pronašao u Belorusiji, u koju je stigao preko Belgije, nakon što je ostavio odličan utisak dok je igrao za Vojvodinu. Prošle sezone je imao 10 asistencija uz jedan gol i redovni je reprezentativac BiH.

Marko Jevremović
foto: Starsport©

I Jevremović je odigrao odličnu polusezonu u Superligi, upisao je 8 asistencija i pogodak, a karakteriše ga sjajan centaršut levom nogom.

(Espreso.co.rs / Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.