UBITAČNI NAPADAČ STIŽE U MILAN, EFIKASNIJI JE I OD IBRE! I hrvatski defanzivac je na meti Rosonera!
Foto: EPA/PASQUALE BOVE

za skudeto i ligu evrope

UBITAČNI NAPADAČ STIŽE U MILAN, EFIKASNIJI JE I OD IBRE! I hrvatski defanzivac je na meti Rosonera!

Nzola je postigao šest golova u Seriji A ove sezone, iz samo osam šuteva na gol

Objavljeno:

Milan je uveliko u potrazi za bar jednim novim napadačem nakon vesti da Zlatan Ibrahimović zbog povrede neće biti na raspolaganju treneru Stefanu Pjoliju ni protiv velikog rivala Juventusa 6. janura, a pogotov što Šveđanin ima 39 godina.

"Rosonere" čeka velika borba u Seriji A gde su i dalje lideri, ali velike ambicije imaju i u Ligi Evrope gde će u 1/16 finala odmeriti snage sa Crvenom zvezdom.

Zlatan Ibrahimović
foto: EPA/Matteo Bazzi

Nakon vesti da bi Luka Jović mogao da bude zimsko pojačanje milanskog kluba, u medijima se pojavilo još jedno ime, mada manje poznato.

U pitanju je Mbala Nzola, napadač Specije koji se preporučio zaista impresivnim učinkom. Od njegovih osam poslednjih udaraca na gol rivala, Francuz je šest puta zatresao mrežu!

Čelnici Milana će moći uživo da se uvere u Nzoline kvalitete jer njegov tim u nedelju gostuje upravo u gradu mode, Interu.

Navodi se i da bi još jedan igrač Specije mogao da završi na San Siru jer je Milan zainteresovan i za hrvatskog defanzivca Martina Erlića, bivšeg igrača Dinama iz Zagreba i Rijeke.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.