JOVIĆEVO VREME U REALU SE BLIŽI KRAJU!? Dvojica napadača na meti Milana!
Foto: EPA/Matteo Bazzi

Zlatanova povreda problem za Rossonere

JOVIĆEVO VREME U REALU SE BLIŽI KRAJU!? Dvojica napadača na meti Milana!

FK Milan, pokušava da nadoknadi povredu Ibrahimovića tako što im je plan da dovedu dva nova napadača, dok se Ibra ne oporavi.

Objavljeno:

Italijanski mediji juče su objavili da bi oporavak Zlatana Ibrahimovića mogao trajati duže od očekivanog.

Zlatan Ibrahimović
foto: EPA/MATTEO BAZZI

Ibrahimović se povredio ne meču protiv Napolija i već nekoliko nedelja je van terena, a bilo je naznaka da bi se ovog vikenda mogao vratiti na teren. Međutim, to se neće desiti jer se situacija oko povrede zakomplikovala.

Milan je tako ostao bez klasičnog napadača i "Tuttosport" piše da nije nemoguće da Rosoneri odmah na početku zimskog prelaznog roka dovedu pojačanje u napadu.

Navodno, na listi želja Rosonera nalazi se nekoliko fudbalera, a pre svega tu se misli na Olivera Girouda i Luku Jovića. Oni će biti glavna meta Milana i pregovori su već u toku.

Luka Jović
foto: Profimedia

Ali, ukoliko Milan ne uspe dovesti Giroudu ili Jovića imaju i rezervno rešenje. Pored njih pokazali su interes za Edvarda iz Seltika, te mladog reprezentativca Italije, Gianluku Skamaku.

Dovođenje Skamake je malo komplikovano jer ga je Sasuolo već posudio Đenovi gde je na 11 mečeva zabio šest golova. Mada, Rossoneri se nadaju da će uspeti da ga kupe ukoliko ne dovedu nekog od navedenih napadača.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.