VLADIMIR IVIĆ DOBIO OTKAZ! U novembru bio najbolji trener lige, a sad je Votford neočekivano raskinuo ugovor!
Foto: Profimedia

sve ukazuje na to

VLADIMIR IVIĆ DOBIO OTKAZ! U novembru bio najbolji trener lige, a sad je Votford neočekivano raskinuo ugovor!

Brzo se promenio status srpskog stručnjaka

Objavljeno: 23:18h

Tako je to u životu, a posebno u današnjem sportu, gde nema mesta ni za stare zasluge, ni gledanje kroz prste, već samo surovost vlasnika i uprava klubova. I to upravo proživljava Vladimir Ivić na svojoj koži.

Iako je pre samo nedelju dana proglašen za najboljeg trenera meseca u novembru, srpski stručnjak je sada dobio otkaz Votfordu.

- Votford može da potvrdi prekid saradnje sa Vladimirom Ivićem koji na snagu stupa odmah. Ivićev stručni štab će takođe napustiti Vikeridž roud. Stršljenovi se zahvljajuju Iviću i njegovim saradnicima na uloženom trudu i želimo im sve najbolje u budućnosti. Neće biti daljih komentara na ovu odluku - navedeno je u šturom saopštenju Votforda.

Vladimir Ivić
foto: Profimedia

Votford je ove subote doživeo poraz od Hadersfilda, a uz to se dogodio i sukob s kapitenom i legendom kluba, Trojem Dinijem, koji je isplivao u javnosti, a srpski stručnjak ga kaznio izostavljanjem iz tima za ovaj meč.

Iako je Votford dobro počeo sezonu i ovo je Iviću bio tek četvrti poraz u sezoni, pa i sada je na petom mestu tabele, sa četiri boda manje od drugoplasiranog Bornmuta, uprava kluba smatra da to nije dovoljan dobar skor. "Telegraf" ocenjuje da Votfordu pod Ivićem nedostaje konstantnost, da su prevelike oscilacije u igri.

S druge strane, Votford je takav klub u kome su treneri potrošna roba, a dobro se sećamo šta je gazda uradio svojevremeno i Slaviši Jokanoviću koji je uveo ekipu u Premijer ligu, a onda dobio otkaz.

Isto tako u dve godine na klupi je sedelo čak petorica trenera i neki su smenjeni bez obzira na rezultate koje prave.

Ivić se pominjao i kao kandidat za novog selektora Srbije, ali ga je sprečavao angažman u engleskom klubu, međutim, sada posle najnovijih dešavanja možda dođe i do preokreta, pa njegovo ime izbije opet u prvi plan i bude u užem krugu kandidata zajedno sa Draganom Stojkovićem Piksijem.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.