VLADA IVIĆ SE SUKOBIO S KAPITENOM: Engleska bruji o tome posle poraza Votforda! Srbin to neće da trpi!
Foto: Profimedia

problemi za našeg stručnjaka

VLADA IVIĆ SE SUKOBIO S KAPITENOM: Engleska bruji o tome posle poraza Votforda! Srbin to neće da trpi!

On nije želeo da kaže šta je konkretan razlog

Objavljeno: 20:49h

Nevolje za Vladimira Ivića u Votfordu. Njegov tim je u subotu poražen od Hadersfilda na gostovanju, a posle meča je otkriveno da to nije jedini problem u taboru "stršljenova".

Na ovom meču nije igrao kapiten Troj Dini, a kako je srpski trener posle meča to objasnio šturo, očito je to zbog nekih problema sa disciplinom i neposlušnošću.

- Troj Dini nije bio starter zbog umora, ali u igru nije ušao ni sa klupe jer je bilo nekih problema sa disciplinom. Ne želim da ulazim u detalje, to je između nas i nije nešto o čemu se govori medijima. Kako ćemo to rešiti? Ne znam, videćemo još, ali kao trener ja dobro znam šta je moja obaveza i odgovornost - rekao je Ivić.

Troj Dini
foto: EPA/Andy Rain

Srbin je dodao da je njegovo kažnjavanje kapitena primer i njemu i svim ostalim igračima da niko ne može da bude iznad tima.

- Niko i nikada ne može da bude iznad kluba u timu koji ja vodim. Moramo da razmišljamo o timu i načinima na koji možemo da ga unapredimo i kako možemo da osvajamo bodove. To je filosofija koju uvodim u sve timove i to svi znaju jer im o tome pričam od prvog dana. O onome što se dogodilo neću govoriti u medijima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.