FILIPOVSKI IZAŠAO U JAVNOST POSLE PONIŽENJA: Razočaran sam! Od sada postoje dve opcije!
Foto: Starsport©

preuzima krivicu

FILIPOVSKI IZAŠAO U JAVNOST POSLE PONIŽENJA: Razočaran sam! Od sada postoje dve opcije!

Kako je rekao trener crno-belih pre svega upire prstom u sebe za katastrofalan poraz u Sloveniji

Objavljeno: 19:38h

Nije debakl, ovo je gore od toga. Makar tako razmišljaju navijači Partizana posle katastrofe koju je doživeo njihov voljeni tim u Novom Mestu. Krka je ponizila crno-bele, mada se više može reći da su se oni sami ponizili očajnom igrom.

Srpski klub je za 40 minuta uspeo da ubaci svega 50 poena i to zahvaljujući nešto bolje odigranoj poslednjoj četvrtini, inače bi to bila katastrofa epskih razmera.

Zato i ne čudi bes Saše Filipovskog, koji je pokušao koliko-toliko da bude pribran na konferenciji za medije.

Erik Mika, Sašo Filipovski
foto: Starsport©

- Što te ne ubije to te ojača. Sada treba ovo preživeti, od filozofiranja nema napretka. Mi smo u ritmu putovanja i moramo da čuvamo energiju. Sada imamo sedam dana do novog meča, tako da moramo da radimo. Ja verujem samo u rad, ne i u priču.

Potom je nastavio:

- Razočaran sam i pogođen ovim rezultatom. Ali sada postoje dve opcije: ili da se digneš ili da propadneš. Ja ću učiniti sve da se ekipa digne i da treningom dobijemo kvalitet koji znamo da imamo. Ovo danas protiv Krke je bila mina, a mi smo potpuno podbacili u napadu.

Sašo Filipovski
foto: Starsport©

Na pitanje da li i dalje veruje u plasman u plej-of iako njegova ekipa sada ima skor od pet pobeda i šest poraza, Filipovski je istakao:

- Verujem da je plej-of dostižan, ali mora da se radi. Reči ne pričaju mnogo, već samo ono što se dešava na terenu. Moramo svi da sednemo i da razgovaramo. Da nađemo zajedničku tačku. Moram da prihvatim odgovornost i da posle ove utakmice uperim prstom na sebe. Ipak je kriv onaj ko sprema igrače. Ja sam kriv za ovaj poraz.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.