DA SE SREĆA OKRENE, PA DA I MI POČNEMO DA POBEĐUJEMO S POENOM RAZLIKE: Filipovski o Krki i protivnicima u TOP 16!
Foto: Starsport©

reč trenera Partizana

DA SE SREĆA OKRENE, PA DA I MI POČNEMO DA POBEĐUJEMO S POENOM RAZLIKE: Filipovski o Krki i protivnicima u TOP 16!

Crno-beli su tokom nedelje dobili protivnike u novoformiranoj grupi Evrokupa

Objavljeno:

Trener Partizana Sašo Filipovski rekao je da je Krka neugodan protivnik i da će njegova ekipa u predstojećem meču ABA lige morati izgubljene lopte da svede na minimum i da igra timski i pametno.

- Krka je neugodan protivnik zato što postavljaju igru dosta riskantno... Moramo da odigramo sa viskom koncentracijom, pogotovo moramo da držimo odbranu i skok u visokom ritmu, da koristimo naše prednosti. U napadu smo u poslednjoj utakmici imali 17 izgubljenih lopti, tako da to moramo da svedemo na minimum i da igramo timski i pametno - rekao je Filipovski za "Partizan TV".

Sašo Filipovski
foto: Starsport©

Košarkaši Partizana u subotu od 17.00 gostuju Krki u utakmici 11. kola ABA lige. Crno-beli su trenutno peti na tabeli regionalnog takmičenja sa pet pobeda i isto toliko poraza, dok je Krka osma sa skorom 4/6.

Ekipa Partizana je ove nedelje saznala i protivnike u Top 16 fazi Evrokupa - to su Lokomotiva Kuban, Trento i Metropoliten iz Pariza.

- Borili smo se za viša mesta, nije nam uspelo i završili smo na toj četvrtoj poziciji. Zadovoljan sam što smo se kvalifikovali, u odnosu na situaciju. Ako želiš biti najbolji, moraš se boriti sa najboljima - rekao je Filipovski.

Sašo Filipovski
foto: Starsport©

On je naveo da će svaka od šest utakmica biti važna, a i, kako je dodao, nada se da će se i sreća okrenuti.

- Igramo šest utakmica i svaka je važna, svaki protivnik je jak, svaki je poseban, imaju svoj sistem igre. Daćemo sve od sebe. Ići ćemo ponovo korak po korak. Nadam se da će i sreća da se okrene, pa da mi dobijamo utakmice za poen - rekao je trener Partizana.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.