PARTIZANOVA NIKAD VEĆA BRUKA U NOVOM MESTU: Krka nije deklasirala, nego rašrafila kastastrofalne crno-bele!
Foto: Starsport©

ABA liga, 11. kolo

PARTIZANOVA NIKAD VEĆA BRUKA U NOVOM MESTU: Krka nije deklasirala, nego rašrafila kastastrofalne crno-bele!

Ne pamtimo da je ovako očajno odigrao Partizan

Objavljeno: 19:10h

Košarkaši Partizana doživeli su debakl u Novom Mestu protiv Krke. Slovenački tim je pobedio crno-bele 69:50 nanevši im najteži poraz ove sezone.

Izabranici Saše Filipovskog popili su gorki šamar u Sloveniji te dodatno ugrozili svoje šanse da se nađu u plej-ofu.

Ovo je bila možda i najgora utakmica Partizana u poslednjih nekoliko godina, jer kako objasniti da tim koji pretenduje na titulu za poluvreme postigne samo 24 poena?!

Domaćina je od početka služuo šut za tri poena, pa su tako u prvih 20 minuta ubacili čak 9 trojki. Gosti su bili očajni u šutu iz igre, jedva preko 25% što je nedopustivo protiv bilo kog protivnika.

Gde su stali u prvom poluvremenu tu su nastavili i u drugom, a dovoljno je reći da je Partizan na 6 minuta do kraja utakmice ubacio bio tek 38 poena?!

Jasno je bilo da je pobednik bio odavno rešen, a igrom u poslednjoj četvrtini, kada je domaćin i malo smanjio gas, Partizan je uspeo donekle da popravi utisak i izbegne pravu katastrofu, ali je i poraz sa ovolikom razlikom svakako debakl.

Što se tiče strelaca najefikasniji u pobedničkom taboru je bio Kemfor sa 16 poena, dok je 13 ubacio Stipčević, a na drugoj strani jedini dvocifreni je bio Miler-Mekintajer sa 12 poena.

KK Krka
foto: aba-liga.com
KK Partizan
foto: aba-liga.com
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.