DA KEJN TO URADI MENI, POBESNEO BIH! MOŽE NEKOM DA SLOMI VRAT! Bivši igrač Pevaca traži kaznu za prvu zvezdu tima!
Foto: EPA/Peter Powell

prljava igra

DA KEJN TO URADI MENI, POBESNEO BIH! MOŽE NEKOM DA SLOMI VRAT! Bivši igrač Pevaca traži kaznu za prvu zvezdu tima!

Engleski reprezentativac uglavniom prolazi nekažnjeno za ovakve faulove

Objavljeno:

Hari Kejn je u posljednjih nekoliko sezona postao jedan od najboljih napadača na svetu. Ipak, navijači i stručnjaci su primetili da u svojoj igri radi jednu jako opasnu stvar po zdravlje protivnika, a jedan bivši igrač je odlučio da se tim povodom javno oglasi.

Džejmi O'Hara, bivši igrač Totenhema, a današnji trener-igrač šestoligaša Bilerikej Tauna, upozorio je da Kejn prilikom visokih lopti vrlo često podmeće leđa ispod štopera koji su u skoku i koji zbog toga mogu vrlo nezgodno i naglo pasti.

Hari Kejn
foto: Reuter/David Klein

- Da meni to uradi, pobesneo bih! Za mene to mora da bude bar žuti karton, a verovatno i crveni. Volim i njega i "Spurse", ali to što radi je vrlo opasno. Može nekog gadno da povredi. Pri takvom padu mogu slomiti ruku ili čak vrat - rekao je O'Hara u razgovoru za Toksport.

Kejn se tokom ove sezone u nekoliko utakmica podmetnuo štoperima dok su bili u skoku. Uradio je to Adamu Lalani u utakmici protiv Brajtona, Aronu Kresvelu na meču protiv Vest Hema, a sličnu stvar uradio je i u derbiju s Arsenalom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.