MNOGI ĆE JURITI DA OBORE MOJE REKORDE!! Nenad Lalatovića spominjao ekipe koje ga žele!
Foto: Starsport©

može da bira

MNOGI ĆE JURITI DA OBORE MOJE REKORDE!! Nenad Lalatovića spominjao ekipe koje ga žele!

Fudbaleri Vojvodine okončali su godinu pobedom nad Proleterom rezultatom 2:0.

Objavljeno: 19:54h

Nenad Lalatović radi sjajan posao ove godine u Novom Sadu. Njegov tim je osvojio ranije Kup, sada je treći na tabeli i još uvek u igri za titulu i pored svih problema i neplaćanja igrača.

U međuvremenu, Lalatović bi mogao i napustiti klub ove zime, a priznao je na press konferenciji da ga traži nekoliko klubova. Dotakao se i Borca iz Banjaluke, koji ga namerava dovesti za trenera.

- Postoji interesovanje za mene, nije tajna, ali videćemo. Ja imam ugovor do leta, načuo sam nešto i ja za Borac, ali tu su još dva kluba iz dve različite zemlje koji žele da me dovedu. Ja bih voleo da ostanem, ali videćemo, sve će biti poznato u narednom periodu - rekao je Lalatović na konferenciji za medije nakon meča.

Nenad Lalatović
foto: Starsport©

Inače, u razgovoru za Arenu Sport, odmah nakon utakmice, Lalatović je bio misteriozan.

- Ne mogu ništa da obećam, nikad ne znate šta će biti sutra. Kad ću otići, ne znam, ali mnogi će juriti da obore rekord Nenada Lalatovića, iako su me mnogi osporavali. Nisam ljubimac mnogih, ali sam ljubimac mojih igrača, drugi me ne zanimalju, ja samo živim za njiih. Ja beležim dobre rezultate, pobeđujem, najbolji sam trener u Vojvodini po broju pobjeda - istakao je Lalatović.

Podsećamo da se Lalatović povezuje kao naslednik Vlade Jagodića, koji bi napustio poziciju šefa stručnog štaba FK Borac, ali bi bio prekomandovan na poziciju sportskog direktora.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.