BIVŠI GOLMAN ZVEZDE KAŽE DA ĆE AZERBEJDŽAN LAKO PROTIV SRBIJE: Pa oni ni Škotsku nisu mogli da pobede!
Foto: Starsport©

sumnja u orlove

BIVŠI GOLMAN ZVEZDE KAŽE DA ĆE AZERBEJDŽAN LAKO PROTIV SRBIJE: Pa oni ni Škotsku nisu mogli da pobede!

S obzirom da godinama već brani u toj zemlji više veruje u tamošnju reprezentaciju

Objavljeno:

Nekadašnji golman Crvene zvezde Saša Stamenković misli da će Azerbejdžan izaći bez većih problema sa srpskom reprezentacijom u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru i time izazvao šok i u tamošnjoj i u ovdašnjoj javnosti.

Iskusni čuvar mreže koji već skoro deceniju brani po Azerbejdžanskim klubovima dao je intervju za jedan tamošnji list u kome je govorio na temu žreba za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, na kome su Srbija i Azerbejdžan izvučeni u istu grupu zajedno sa Portugalijom, Republikom Irskom i Luksemburgom.

On je štaviše ubeđen da bi selekcija te zemlje mogla da se umeša u borbu za mesto koje vodi u baraž.

- Srpska reprezentacija je trenutno u jako lošem stanju. Mislim da će Azerbejdžan moći da se nosi sa njom, kao i sa Luksemburgom, Irskom, pa i Katarom - Stamenković.

Saša Stamenković
foto: Starsport©

Dodaje da je Portugal veliki favorit za plasman na Mundijal, a navijače je podsetio na nedavnu eliminaciju Srbije u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo.

- Pa oni nisu mogli da pobede Škotsku u plej-ofu za plasman na EURO 2020. godine. Mislim da je Portugalija tu jača od svih - zaključuje Stamenković.

Očigledno Stamenković ne veruje u "Orlove", iako kada se igrački porede dve selekcije, Azerbejdžanci ne bi trebalo da imaju šta da traže u tim mečevima, ali opet sećamo se kako su nas jednom već tako "odučili" od fudbala pre skoro 20 godina.

Stamenković je po odlasku iz Crvene zvezde branio za najbolji azerbejdžanski klub, Nefči, 4 godine, potom je imao kratkotrajne izlete u Grčku i Kazahstan, da bi se 2018. vratio u Azerbejdžan i potpisao za Sabah.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.