LEGENDARNI FRANCUZ ŽELI DA BUDE SELEKTOR SRBIJE: Istina je! Zvali su me! Znam šta je najveći problem srpskog tima!
Foto: EPA/Yuri Kochetkov

interesantno

LEGENDARNI FRANCUZ ŽELI DA BUDE SELEKTOR SRBIJE: Istina je! Zvali su me! Znam šta je najveći problem srpskog tima!

On je poručio da u slučaju da postane selektor naše reprezentacije onda bi se preselio u Beograd

Objavljeno: 08:54h

Pre nekoliko dana se u srpskoj javnosti pojavilo ime Rejmona Domeneka, bivšeg selektora Francuske, kao kandidata za novog selektora Srbije, a sada je i on sam potvrdio da je došlo do kontakta između njega i FSS-a.

Kako je ispričao i potvrdio spekulacije za "Novosti", preko posrednika njega je kontaktirao FSS, a on je istakao da je zainteresovan za taj posao.

- Istina je, kontaktirali su me i pitali da li sam zainteresovan da preuzmem fudbalsku reprezentaciju Srbije. Odgovorio sam potvrdno. Nivo vaše selekcije je visok, imate sjajne igrače širom Evrope. Ima mnogo potencijala da se uradi nešto zanimljivo - rekao je Domenek za "Novosti".

foto: EPA/Georgi Licovski

O Srbima i Srbiji…

- Dok sam nastupao za Olimpik iz Liona, sedamdesetih, dugo godina sam igrao zajedno sa Ljubomirom Mihajlovićem. Puno mi je pričao o tadašnjoj Jugoslaviji, Srbiji, Beogradu. Još tada sam čuo mnogo lepih reči o vama - rekao je on i dodao:

- Bio sam u Beogradu, s timom, i sa mladom reprezentacijom Francuske, i kao posmatrač za nacionalni tim. U takvim situacijama nemate mnogo vremena, obično se dođe po podne, budete na utakmici i povratak je već sutradan. Ali, utisak koji sam za tako kratko vreme uspeo da steknem je zaista bio vrlo prijatan.

foto: EPA/Yuri Kochetkov

Domenek kaže da ima ideju, ali i da zna šta je naša najveća “boljka”.

- Sve je u organizaciji. Talenti su tu, samo bi trebalo učiniti da igraju zajedno, kao jedan. Imam, naravno, koncepciju kako to može da se ostvari. Inače ne bih razmišljao o selektorskom mestu - zaključio je Domenek.

Domenek je na kraju rekao da bi, ukoliko bi postao selektor Srbije, živeo u našoj zemlji.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.