DŽAJIĆ PRIŽELJKUJE PUNU "MARAKANU" U FEBRUARU: Mnogo bi nam značilo da igramo pred publikom!
Foto: Starsport©

i navijačima bi mnogo značilo

DŽAJIĆ PRIŽELJKUJE PUNU "MARAKANU" U FEBRUARU: Mnogo bi nam značilo da igramo pred publikom!

Džajić veruje da će Stankovič na pravi način pripremiti ekipu

Objavljeno:

Počasni predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić kaže da je Milan pravi protivnik za navijače crveno-belih i da bi mnogo značilo ako bi se utakmica igrala pred publikom.

Zvezda će u šesnaestini finala Lige Evrope igrati protiv Milana, odlučeno je žrebom u Nionu. Prvi meč je na programu 18. februara na "Marakani", dok će sedam dana kasnije biti odigran revanš u Italiji.

- Pre početka žreba za šesnaestinu finala Lige Evrope rekao sam da su svi potencijalni protivnici teški. To su klubovi koji imaju fenomenalne rezultate u svojim zemljama, koji su ih doveli do takmičenja u Evropi. Što se tiče Milana, radi se o velikom klubu, ove godine su u usponu u italijanskom fudbalu, posle nekoliko godina u kojima nisu imali dominantnu ulogu. Protivnik je za naše navijače, ali i za Evropu veliko ime. Mnogo bi nam značilo ukoliko bismo mogli da igramo pred publikom - rekao je Džajić za klupski sajt.

foto: Starsport©

Treća Zvezdina zvezda ne krije zadovoljstvo zbog činjenice da šef stručnog štaba Dejan Stanković odlično poznaje italijanski fudbal i upravo taj podatak smatra kao veliku prednost.

- Što se tiče samog ishoda rano je da se govori o tome. Crvena zvezda se sastajala sa Milanom i pružala dobre partije, svi se sećaju tih utakmica. Najbitnije u ovom trenutku je da se smo u šesnaestini finala Lige Evrope i prisutni među najvećim evropskim ekipama. Igračima će mnogo značiti ovakve utakmice u kojima stiču iskustvo - rekao je Džajić.

foto: Starsport©

Prednost je što je šef stručnog štaba Dejan Stanković toliko godina proveo u italijanskom fudbalu, koji odlično poznaje, naveo je Džajić.

- Sigurno da će učiniti sve da Crvena zvezda bude dostojan rival Milanu. Fudbal je na ovim prostorima uvek u hendikepu u odnosu na evropski, s obzirom na velike pauze. Verujem da će Dejan Stanković na pravi način pripremiti ekipu i spremno dočekati utakmicu - zaključio je Džajić.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.