NEMILOSRDNI UMAR SADIK TERORIŠE GOLMANE U ŠPANIJI: Strelac i reprezentativac Srbije! Partizanu se smeše milioni!
Foto: Starsport©

almerija napada vrh tabele

NEMILOSRDNI UMAR SADIK TERORIŠE GOLMANE U ŠPANIJI: Strelac i reprezentativac Srbije! Partizanu se smeše milioni!

Sadik i Maraš zajedno vode Almeriju do pobede

Objavljeno: 18:53h

Fudbaleri Almerije su upisali još jednu pobedu u Segundi и nastavljaju pohod na vrh tabele. Almerija "kasni" jedan bod za Espanjolom, a tri za Maljorkom koji su za sad prvi na tabeli.

Almerija je pobedom protiv ekipe Malage rezulatom od 3:1, došla do treće uzastopne pobede.

U prvih deset minuta utakmice je pao prvi gol. Viljaba je ukrao loptu i asistirao Sadiku kojem nije bilo teško da postigne gol. Sadiku je ovo treći gol na trećoj utkamici zaredom.

Na poslednjih osam mečeva bio je precizan 5 puta i polako ali sigurno postaje prava enigma za protivničke odbrane. Kako pišu španski mediji, igrači su zbunjeni njegovim stilom igre i to kako igrač visok 192 centimetara bolje igra sa loptom nego u vazduhu.

Da bi Partizan dodatno zaradio na tom transferu, Sadik mora da postigne još 14 golova da bi se Partizanu isplatilo još 500.000 evra. Mada, za onaj najveći bonus od 3 miliona evra, potrebno je da se Almerija plasira u Primeru i za sada su na dobrom koraku.

Almerija je stala malo sa igrom nakon Sadikovog gola i kažnjena je zbog toga. Munjoz je zatresao mrežu domaćina u nadkonadi prvog poluvremena i izjednačio rezultat.

Domaćini su pokušavali da nadoknade grešku sa kraja prvog poluvremena i uspeli su u 79. minutu kada je srpski štoper Nikola Maraš postigao gol glavom. A treći gol je uspešno realizovao Ramacani u nadoknadi vremena.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.