SLAVIO SAM GOL PRED NJIHOVIM NAVIJAČIMA: A među njima moji otac i ujak mi psuju sve po spisku i pokazuju srednjak!
Foto: EPA/Geoff Caddick

Čuvena fotografija

SLAVIO SAM GOL PRED NJIHOVIM NAVIJAČIMA: A među njima moji otac i ujak mi psuju sve po spisku i pokazuju srednjak!

Legendarni kapiten "plavaca" se setio jednog od komičnijih trenutaka u svojoj karijeri

Objavljeno: 10:38h

Džon Teri je skoro celu svoju igračku karijeru proveo u dresu Čelsija s kojim je osvojio skoro sve što je mogao, a istovremeno njegovi najbliži nisu navijali za taj klub, niti za njega, pa je bilo čak i "neprijatnih" scena.

Legendarni štoper je ponikao u dresu Čelsijevog gradskog rivala, Vest Hema, ali je 1995. godine odlučio da pređe u omladinsku akademiju "plavaca" što mu navijači "čekićara" nikad nisu oprostili. Teri je za Čelsi debitovao četiri godine kasnije i igrao je čak 18 sezona u dresu ovog kluba.

Poslednju sezonu odigrao je za Aston Vilu, a penzionisao se pre dve godine. On je jedan od ikona na "Stamford Bridžu" iako je u detinjstvu bio navijač Vest Hema. Zbog toga je imao neke zaista neverovatne trenutke u karijeri.

On je nedavno ispričao neobičnu anegdotu s meča Čelsi - Vest Hem. Tada je dao gol klubu u kom je napravio prve korake i odlučio ga je proslaviti pred navijačima "čekićara".

- Moja cela porodica navija za Vest Hem. Jednom sam dao gol protiv njih i otišao da slavim ispred njihovih navijača. Onda sam u publici video svog oca i ujaka koji su me vređali i vrištali na mene. Ujak mi je pokazao čak srednji prst, a mislim da postoji i fotografija - rekao je Teri.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.