USPOSTAVLJEN KONTAKT: Nemanja Radonjić se seli u Englesku?!
Foto: EPA/Sebastien Nogier

reč je o pozajmici

USPOSTAVLJEN KONTAKT: Nemanja Radonjić se seli u Englesku?!

Francuski klub bi hteo da pošalje Srbina negde gde bi možda dobio veću minutažu s obzirom da nije u prvom planu kod Viljaša Boaša

Objavljeno:

Nemanja Radonjić bi mogao posle Italije i Francuske da zaigra i u trećoj iz "liga petice", odnosno, da li je Engleska njegova naredna destinacija?!

Srpski reprezentativac, o čijem odlasku iz marsejskog Olimpika se priča još od leta, mogao bi tokom januara da se preseli u London ili Sautempton, makar na šest meseci.

Kako se piše, Marsej želi da pošalje brznonogo krilo na šestomesečnu pozajmicu, s obzirom da ove sezone kod Viljaša Boaša dobija šansu na kašiču. Odigrao je samo 8 mečeva i to nijedan od početka do kraja, već je uglavnom ulazio s klupe i jasno je da se na njega ne računa ozbiljno u ovom trenutku.

foto: Starsport©

Engleski "Sandej Miror", čije informacije bi valjalo uzeti s rezervom, navodi da je francuski klub stupio u kontakt sa Vest Hemom i Sautemptonom, i ponudio im Radonjića na šestomesečnu pozajmicu, a kako se piše oni to nisu odbili, te su odlučili da razmotre i analiziraju njegove igre, pa da vide šta im je činiti u januaru.

U sličnoj situaciji je Radonjić bio pre godinu dana, kada je takoreći bila dogovorena njegova pozajmica u Nemačku, ali je tada krenuo da igra fantastično i daje golove u seriji, pa je odlučeno da ostane i bio je fenomenalan sve do prekida sezone zbog pandemije koronavirusa.

Ipak, letos je opet počelo da se piše o njegovom odlasku, pominjao se Olimpijakos, ali je on ostao na "Velodromu", međutim, nije uspeo ponovo da se izbori za važnu ulogu u timu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.