VOJVODINA KONAČNO DOBILA PREDSEDNIKA: Lalatovićeve molbe uslišene, Bajatović počeo da isplaćuje dugove igračima!
Foto: Starsport©

konačno

VOJVODINA KONAČNO DOBILA PREDSEDNIKA: Lalatovićeve molbe uslišene, Bajatović počeo da isplaćuje dugove igračima!

Skupština je prvo usvojila ostavku dosadašnjeg predsednika Upravnog odbora Vojislava Gajića

Objavljeno: 19:02h

U svečanoj sali FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku, održana je redovna sednica Skupštine FK Vojvodina i to će biti Dragoljub Samardžić koji je do sada bio vršilac dužnosti.

Uz poštovanje mera propisanih od strane Gradskog štaba za vanredne situacije Novog Sada, sednici je prisustvovalo ukupno 40 članova, koji su bili zastupljeni preko šest punomoćnika sa urednim punomoćjem za zastupanje.

Skupština FK Vojvodina je usvojila ostavku dosadašnjeg predsednika Upravnog odbora Vojislava Gajića, kao i ostavku predsednika Skupštine Dragoljuba Samardžića koji je pred Skupštinu dao izjavu za medije.

foto: Printscreen/Youtube/Fk Vojvodina

- Generalni direktor Dušan Bajatović ispunio je obećanje i krenuo u realizaciju izmirenja dugovanja. Igračima i trenerima isplaćene su dogovorene nagrade za osvojen Kup Srbije i treće mesto, jedna premija i transfer rate. Klub je ispunio veći deo obaveza prema igračima. U ovom trenutku ne možemo da reagujemo po pitanju plata za igrače, trenere i zaposlene u Vojvodini, jer je račun kluba u blokadi zbog neizmirenih obaveza iz prethodnog perioda.

Nakon toga, Skupština FK Vojvodina je za novog predsednika Skupštine izabrala Milana N. Đukića, dok je za novog predsednika Upravnog odbora izabran Dragoljub Samardžić.

Pored Dragoljuba Samardžića, u novi saziv Upravnog odbora FK Vojvodina izabrani su još Ljubomir Apro, Nikola Vasiljević, Milan S. Đukić, Živan Kolarski, Petar Đurđev i Slobodan Milutinović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.