LALATOVIĆEV PERFORMANS ZA OVE ŠTO SEDE U FOTELJAMA- IZVEO CEO TIM I POKAZAO PRLJAV DRES: O ovome ne sme da se ćuti!
Foto: Printscreen/Youtube/Fk Vojvodina

novi čin u borbi sa upravom

LALATOVIĆEV PERFORMANS ZA OVE ŠTO SEDE U FOTELJAMA- IZVEO CEO TIM I POKAZAO PRLJAV DRES: O ovome ne sme da se ćuti!

Ovo je poruka ljudima iz uprave, "kojima je bilo hladno da dođu na stadion i voze se u skupim autmobilima", da vide kako se igrači bore za Vojvodinu, poručio je Lalatović

Objavljeno:

Trener Vojvodine Nenad Lalatović još jednom je izvršio performans kojim apeluje na čelnike grada Novog Sada i upravu kluba da isplati zarade igračima.

"Lale" su u subotu popodne u 17. kolu Linglong Superlige Srbije pobedili Mačvu na "Karađorđu" rezultatom 1:0 golom Mrkaića.

Posle meča je Lalatović u konferencijsku salu doveo sve igrače i još jednom govorio o gorućim problemima, i to tako što je podigao prljav dres strelca jedinog gola na utakmici.

- Drago mi je što javnost u Srbiji ovde može da vidi moje momke sa leve i desne strane, zato sam ih poveo jer su ponos Novog Sada, ponos kluba, i rekao sam 100 puta da svi treba da se ugledaju na njih. Vidite ovaj dres, ovako se bori za Vojvodinu, pogledajte (pokazuje na dres). Mrkajić je dao gol, ali on se oznojio, sav je dres mokar, prljav... a nekima je hladno pa sede kući, ne mogu da dođu da gledaju utakmicu da ne nazebu. A moji momci su dali maksimum, ginu za grb, želim da vam se zahvalim na svemu (obraća se igračima), preponosan sam što sam vam trener, treba da zahvalim vašim roditeljima što su napravili ovakve junake, vi ste heroji Novog Sada - rekao je Lalatović i nisu mu bila potrebna pitanja da nastavi:

- Svi ovi što sede po foteljama i što voze skupocene automobile i frižideri su im puni, njima bih ispraznio frižidere i vama bi ih napunio, i svim zaposlenima u klubu, ljudima koji čiste ovde, jer ovaj dres će neko morati da opere, jel tako? Njima, koji rade po dva posla, jer oni zaslužuju da imaju pun frižider, a ovima što sede u foteljama, poslao bih ih da svaki dan idu na posao gradskim prevozom.

- Vi ovo niste zaslužili, vi ste doneli trofej Novom Sadu, i svi su se njime dičili. Sada, nažalost, nam se duguju tri premije, dve plate, zaposlenima i četiri plate, i to je sramota, i to ne sme da se dozvoli. O tim stvarima ne sme da se ćuti. Ja znam da će sada neki možda da me kritikuju, ali mislim da neće, jer ja se ne borim za bogate ljude, ja molim bogate ljude da daju siromašnim ljudima, da daju sirotiniji. A ti koji su zaposleni u Vojvodini, verujte, da su me oni danas molili, i oni su želeli da dođu ovde, jer ide Nova godina, idu slave, pa nemojte oterati te ljude kući bez dinara. I oni treba da nahrane svoje porodice, da nahrane svoju decu, treba da proslave Novu godinu. Treba da budu plaćeni za ono što rade - poručio je Lalatović.

foto: Printscreen/Youtube/Fk Vojvodina

Još jednom je Lalatović govorio o predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i zamolio ga da reaguje.

- Ja sam zamolio našeg predsednika, možete da me pljujete koliko hoćete, nikom se nikad nisam udvarao, nikad ni od koga nisam tražio. I kad sam tražio, tražio sam ne za sebe, nego za druge. To može svako da potvrdi gde god sam radio, Nenad Lalatović nikad za sebe nije tražio. Ja se nadam da je gospodin Vučić odgledao, ili mu je neko preneo, ja znam da on može, da on okrene Novi Sad, da sve ovo može da bude rešeno.

- On je čovek napravio našu Srbiju da danas budemo jako cenjeni u Evropi i svetu. Kad on može da bude uz rame jednom Putinu, onda može i da završi mali posao, jer ovo je mali posao, jer on je podigao Srbiju na ovaj nivo, da bude velika i moćna. Da bismo bili zadovoljni, ja ga molim javno da pokaže da se saoseća sa ljudima koji nisu dobili platu. Ja mu se izvinjavam što ovo tražim od njega, jer ne znam od koga drugog, molim ga samo da okrene jedan telefon, to mu je deset sekundi samo. Da kaže, kao što Putin u Rusiji radi u ovakvim situacijama, Putin ovakve kažnjava u Rusiji. Želim da Vučić okrene jedan broj i kaže još jednom svim zaposlenima, ljudima koji nemaju, momcima koji se bore za Srbiju i srpski fudbal da će to sve biti isplaćeno, jer ovo je 21. vek, i pare moraju da se dobiju, da legnu, obećanja moraju da se ispune. Frižideri svake srpske porodice pred Novu godinu moraju da budu puni do vrha. Vi što imate pune, a na način koji ste zaradili, svima bih vam ispraznio da vidite kako je kad se nema - poručio je Nenad Lalatović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.