NIKOLIĆ JE ISPAO MUŠKARAC, NIJE TRAŽIO IZGOVORE! U Lokomotivi nikom ne pada na pamet da razmišlja o otkazu Srbinu!
Foto: Starsport©

dokazao se

NIKOLIĆ JE ISPAO MUŠKARAC, NIJE TRAŽIO IZGOVORE! U Lokomotivi nikom ne pada na pamet da razmišlja o otkazu Srbinu!

Lokomotiva nije uspela da izbori proleće u Evropi

Objavljeno: 16:16h

Iako Lokomotiva Marka Nikolića nije uspela da osvoji makar treće mesto u teškoj grupi Lige šampiona sa Bajernom, Atletikom i Salcburgom, u moskovskom klubu su zadovoljni urađenim, ali i vođstvom srpskog stručnjaka.

Rusi su do poslednjeg kola imali nadu da bar preskoče austrijskog prvaka i izbore seobu u Ligu Evrope, a iako nisu uspeli, tri nerešena rezultata u jakoj konkurenciji a još više prikazana igra, razlog su da sa ponosom gledaju na ostvareno.

foto: Reuters / Maxim Shemetov

Marko Nikolić je osporavan praktično od dolaska u Moskvu jer je zamenio ljubimca navijača Jurija Sjomina, ali Srbin je uspeo da se nametne i stekne poverenje vodećih ljudi kluba.

Nikolićev učinak u evropskom takmičenju nije ni na koji način urušio njegov kredibilitet, naprotiv, Marko se dokazao kao visokokvalifikovani stručnjak. Čak i u ovako teškim okolnostima, nije tražio izgovore, već je radio, tražio rešenja. Uveren sam da i ekipa to ume da ceni. Poneo se kao muškarac - rekao je Anatolij Mešerjakov, predsednik Upravnog odbora Lokomotive.

foto: EPA/Maxim Shemetov

U klubu su zadovoljni i načinom na koji Nikolić afirmiše mlade fudbalere.

- Sigurni smo da naša strategija razvoja sopstvene škole funkcioniše. Kao što je i do sada funkcionisala. Za njih je igranje u Ligi šampiona ogromno iskustvo i sigurno ćemo nastaviti sa istom strategijom - rekao je Mešerjakov.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.