KONTE IZIGNORISAO KAPELA, PA ODBRUSIO NOVINARKI: Da li razmisliš pre nego što postaviš pitanje?!
Foto: EPA/Simone Venezia

nije mu do intervjua

KONTE IZIGNORISAO KAPELA, PA ODBRUSIO NOVINARKI: Da li razmisliš pre nego što postaviš pitanje?!

Inter je zauzeo poslednje mesto u grupi B

Objavljeno:

Milanski Inter nije uspeo da pobedi Šahtjor na svom terenu (0:0) u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona i tako je sa šest bodova zauzeo poslednje mesto u grupi.

Da su slavili, "Neroazuri" bi ne samo pretekli Ukrajince, već bi imali bolji međusobni skor sa Borusijom Menhengladbah koja je poražena od Reala (2:0). Tako su Milanezi propustili odličnu priliku da se plasiraju u nokaut fazu LŠ-a, ali i mogućnost da se presele u Ligu Evrope.

foto: EPA/Roberto Bregani

Očekivano, trener Antonio Konte je bio ljut posle utakmice, a nije mu prijalo ni što je morao da odgovara na pitanja iz studija Skaj Sporta.

Jedno od pitanja postavio je iskusni trener Fabio Kapelo kome nije bilo jasno zašto su fudbaleri Intera imali manjak agresivnosti neophodne za ovaj nivo.

Konte je dugo ćutao, a nakon podsećanja da u stuidiju čekaju odgovor, kratko rekao:

- Nemam šta da odgovorim.

Potom ga je voditeljka Ana Bilo zapitala zašto tim nije imao plan B za meč protiv Šahtjora, na šta je Italijan potuno pobesneo.

- Problem u igri? U kom smislu? Šahtjor je došao ovde i oni su onemogućili naš sistem. Da li razmislite pre nego što postavite pitanje? - ljutit je bio Konte.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.