BOLJE NIJE MOGLO: Srbija odmah napada Irsku i Portugal u Beogradu, a pala je odluka i za Katar!
Foto: Starsport©

sjajno

BOLJE NIJE MOGLO: Srbija odmah napada Irsku i Portugal u Beogradu, a pala je odluka i za Katar!

Katar se prijavio čisto da bi imao takmičarski ritam utakmica, da bi se što bolje pripremio za Mundijal, koji će organizovati

Objavljeno: 19:42h

Odličan raspored utakmica za Srbiju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo! Prve dve utakmice Orlovi će igrati kod kuće i to protiv dva najjača rivala u grupi, Republike Irske i Portugalije.

Kako je zvanično objavila UEFA, Srbija će kvalifikacije početi 24. marta na svom terenu protiv Republike Irske, a tri dana kasnije će ugostiti selekciju Portugalije.

Nakon toga će Orlovi ići u goste Azerbejdžanu, da bi onda ukrstili koplja sa Katarom. Dakle, UEFA je zvanično potvrdila da će reprezentacija Katara igrati u grupi A (Portugalija, Srbija, Republika Irska, Luksemburg i Azerbejdžan) evro kvalifikacija za Mundijal, samo što će se mečevi protiv nje tretirati kao prijateljski, neće se bodovi sabirati, pošto je u pitanju domaćin Svetskog prvenstva.

Katar se prijavio čisto da bi imao takmičarski ritam utakmica, da bi se što bolje pripremio za Mundijal, koji će organizovati.

Poslednju utakmicu u kvalifikacijama Srbija će igrati u gostima protiv Portugalije i možemo da se nadamo da će taj meč odlučivati ko će se direktno plasirati na Svetski šampionat.

Kao što je poznato, na Mundijal će se direktno plasirati pobednici grupa, dok će drugoplasirani, uz dve najbolje selekcije Lige nacija koje se nisu plasirali, igrati baraž.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.