ZVEZDA REAGOVALA ZBOG PRIČA O KATAIJEVOM ZDRAVLJU: Najvažnije je da je on dobro!
Foto: Starsport©

da se spreči širenje dezinformacija

ZVEZDA REAGOVALA ZBOG PRIČA O KATAIJEVOM ZDRAVLJU: Najvažnije je da je on dobro!

Mnogo se spekuliše šta stoji iza toga što zbog određenih umaranja nije igrao još od meča u dresu reprezentacije protiv Škotske

Objavljeno:

Posle brojnih spekulacija oko zdravstvenog stanja Aleksandra Kataija odlučili su da se oglase iz Crvene zvezde.

Mnogo se spekulisalo oko stanja najboljeg igrača srpskog šampiona, prvo je bilo reči o povredi, zatim o tome da je njegovo telo bilo izloženo prevelikim naporima u kratkom periodu i da je došlo do zamora materijala, da bi najnovije informacije bile da mu se vratila trombocitopenija.

To je između ostalog potvrdio i poznati kardiolog i član Upravnog odbora kluba Miljko Ristić.

foto: Starsport©

Sada je Zvezda odlučila da izađe u javnost sa saopštenjem oko zdravstvenog stanja srpskog reprezentativca.

- U cilju sprečavanja daljih dezinformacija u vezi sa zdravljem Aleksandra Kataija, Fudbalski klub Crvena zvezda želi da obavesti javnost da je naš prvotimac dobro i da svi nalazi ukazuju da će tako i ostati. Katai privodi kraju niz neophodnih testiranja kojima je podvrgnut posle redovnih reprezentativnih obaveza. Vesti su dobre i na taj način treba posmatrati celu situaciju. Ipak, u želji da se ne stvara netačna slika o njegovom zdravstvenom stanju, a samim tim i produkovanje lažnih informacija, molimo medije i javnost da poštuju njegovu privatnost i uzdrže se od daljih nagađanja, a klub će pravovremeno i tačno objaviti sve neophodne informacije. Aleksandru želimo dobro zdravlje i da ga što pre ponovo vidimo na terenu - navode iz Ljutice Bogdana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.