JOVIĆEVIM MALERIMA NEMA KRAJA: Taman se izlečio od korone i sad ovo! Na Luku kao da je bačeno prokletstvo u Realu!
Foto: EPA/JuanJo Martin

novi peh

JOVIĆEVIM MALERIMA NEMA KRAJA: Taman se izlečio od korone i sad ovo! Na Luku kao da je bačeno prokletstvo u Realu!

Srpski napadač sada će opet morati na pauzu i neće biti u konkurenciji za meč u Ligi šampiona

Objavljeno:

Nema kraja malerima Luke Jovića u Real Madridu! Taman što se oporavio od koronavirusa koji ga je odvojio od terena posle odličnih igara za reprezentaciju, sada je stigla povreda na treningu.

Srpskom reprezentativcu je po povratku u trenažni proces uražen preventivni pregled i na njemu je otkriven problem sa mišićem desne noge. Ustanovljen mu je tendonitis, odnosno upalu tetive i bol, a uzrok je verovatno preveliko korišćenje težina.

- Nakon testova koje je danas sprovela naša medicinska služba na igraču Luki Joviću, ustanovljen mu je tendonitis u mišiću aduktora desne noge. Njegov oporavak će se dalje procenjivati - navedeno je na sajtu Real Madrida.

foto: Profimedia

Moguće je da je srpski napadač trenirao s tegovima dok je sedeo kod kuće u samoizolaciji zbog korone i da je to prouzrokovalo ovaj problem.

To praktično znači da je otpisan za odlučujući meč u Ligi šampiona protiv Borusije Menhengladbah u kome će Realu biti potrebna tri boda kako bi sigurno obezbedio mesto u nokaut fazi ili makar remi, pod uslovom da Inter pobedi Šahtjor.

A mogla je ovo da bude idealna prilika za Jovića da nije bilo najpre korone, pošto je Benzema bio povređen i sada će rovit igrati u ovom meču od starta, ali Zidan neće imati rezervnog klasičnog napadača, jer osim Jovića povređen je i treći špic Marijano Dijaz.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.