U RADNIČKOM BESNI, TRAŽE DA FSS REAGUJE: Oštećeni smo u poslednjih 5 utakmica, slučajno ili namerno?!
Foto: Starsport©

kako nije video penal?

U RADNIČKOM BESNI, TRAŽE DA FSS REAGUJE: Oštećeni smo u poslednjih 5 utakmica, slučajno ili namerno?!

Nišlije su reagovale posle analize Zdravka Jokića

Objavljeno: 14:04h

Fudbalski klub Radnički iz Niša oglasio se saopštenjem u kojem otvoreno pita sudijsku organizaciju i Fudbalski savez Srbije (FSS) zašto ne reaguju na očigledne greške.

Nišlije su posebno apsotrofirale greške na prethodnoj utakmici protiv Vojvodine, nakon što je sudijski ekspert Zdravko Jokić na TV Arena rekao da su oštećeni u dve situacije, što je doprinelo pobedi Novosađana 1:0.

- Eminentni stručnjak i član UEFA Zdravko Jokić rekao je da je Radnički oštećen jer je u 14. minutu utakmice postignut gol iz ofsajda, kao i zbog nesviranja penala u 93. minutu, iako se vidi na snimku da je sudija Miloš Milanović bio udaljen oko dva metara i nije bio zaklonjen, tako da je mogao da lepo vidi spornu situaciju. Što nameće pitanje kako nije video? - piše u saopštenju Radničkog.

Zdravko Jokić
Zdravko Jokićfoto: Starsport©

Da li je reč o namernim ili slučajnim greškama procenite sami, ističu iz Radničkog.

- Kako je moguće da sudija zbog toga što je dao žuti umesto crvenog kartona igraču na utakmici, koji je podigao nogu nad golmanom, bude kažnjen sa dve-tri utamice nesuđenja, a sudija sa ove utakmice nije doživeo takvu sudbinu. Šta je radio posmatrač na utakmici Igor Paunović, koji je potvrdio da nije bilo ni penala, ni ofsajda na utakmici? Ovo nije prva ovakva utakmica, već je sličnih situacija bilo na poslednjih četiri-pet utakmica Radničkog. Svaka sudijska odluka treba da sa sobom nosi i odgovornost, ali dok to ne bude sveopšti princip najbolje je verovati samo svojim očima - poručuju iz Radničkog.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.