BIĆU SELEKTOR SAMO AKO ON ODE! Milojević ne želi da sarađuje s jednim čovekom, postavio uslove FSS-u!
Foto: Starsport©

nema rasprave

BIĆU SELEKTOR SAMO AKO ON ODE! Milojević ne želi da sarađuje s jednim čovekom, postavio uslove FSS-u!

Marko Pantelić treba da imenuje novog selektora

Objavljeno: 08:34h

Fudbalski savez Srbije želi da angažuje Vladana Milojevića i on je voljan da prihvati tu funckiju pod određenim uslovima, prenosi "Sportski žurnal".

Pošto bivči trener Crvene zvezde ima ugovor sa Al Ahlijem koji je izričit da će Milojević ostati njihov šef stručnog štaba, neophodno je da FSS najpre isplati obeštećenje Saudijcima.

Uz to, Milojević zahteva da Fudbalski savez Srbije imenuje novog sportskog direktora pošto on nikako ne namerava da sarađuje sa Vladimirom Matijaševićem.

foto: Starsport©

Milojević i Matijašević su u lošim odnosima još od osvajanja Kupa Srbije 2015. sa Čukaričkim, nakon čega je trener napustio taj klub rešen da više ne radi sa Matijaševićem.

Neizvesno je da li će Savez biti spreman da ispuni ovaj uslov, ali sve se više čini da će aktuelni selektor Ljubiša Tumbaković ubrzo biti zamenjen.

foto: Starsport©

Pored Milojevića, kandidati za ovu funkciju su i Slaviša Jokanović i Veljko Paunović - obojica pod ugovorima sa klubovima u Kataru, odnosno Engleskoj - i Ivan Jovanović koji je trenutno bez angažmana.

Odluku treba da donese zamenik predsednika FSS-a Marko Pantelić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.