LJUBIMAC DELIJA OBJASNIO ŽIGIĆU NEKE STVARI: Posle ovih reči, žaliće što nije ćutao!
Ninković i Mrđa, Foto: New 1

stao uz nemanje

LJUBIMAC DELIJA OBJASNIO ŽIGIĆU NEKE STVARI: Posle ovih reči, žaliće što nije ćutao!

Žigara promašio temu...

Objavljeno:

Dragan Mrđa, bivši fudbaler Crvene zvezde, stao je na stranu u Vidića i Matića, koji su žestoko kritikovali rad Fudbalskog saveza Srbije.

Pored toga, komentarisao je i izjavu Nikole Žigića, koji je podržao FSS i istakako kako su reprezentativci imali sjajne uslove za pripremu. Mrđa navodi kako je Žigić promašio temu.

- I ranije su nam se dešavali kiksevi. Pa, nismo 20 godina otišli na EP. Suština problema nisu vrhunski uslovi koje je Savez omogućio reprezentatiovcima. Pa, to se valjda podrazumeva, to treba da bude nešto normalno. Hajde, da sada ne menjamo teze. Suština je ono što pričaju Vidić i Matić - rekao je Mrđa za Kurir i dodao:

- Pročitao sam šta priča Nikola Žigić, takođe moj nekadašnji saigrač iz Crvene zvezde i srpske reprezentacije. Promašio je suštinu, on govori o uslovima koje treba da imaju igrači u reprezentaciji... Pa, Nikola, nije tu problem! Problem je u rezultatima A reprezentacije, odnosima među igračima, mlađim selekcijama, klupskom fudbalu... Mene brine i to gde su neki bivši igrači pozavršavakli kurseve za licence, da bi dobili mesto u stručnom štabu reprezentacije - istakao je Mrđa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.