STANKOVIĆ OSTAJE BEZ LJUBIMCA: Evropski velikan kupuje igrača Zvezde posle bravurozne partije u Gentu!
Foto: Starsport©

transfer

STANKOVIĆ OSTAJE BEZ LJUBIMCA: Evropski velikan kupuje igrača Zvezde posle bravurozne partije u Gentu!

Njegoš Petrović je na meti dva velika kluba

Objavljeno: 16:48h

Do utakmice u Gentu, Njegoš Petrović je bio jedan od najviše kritikovanih igrača Crvene zvezde, a onda je zasijao na Gelamko Areni. Njegov evrogol u prvom minutu utakmice znači mnogo crveno-belima u borbi za evropsko proleće, ali mogao bi da znači i skori razlaz sa klubom.

Naime, prema izvorima MOZZART Sporta, utakmicu u Gentu su uživo pratili skauti Anderlehta, ali i još jednog evropskog velikana, i bili su veoma zadovoljni partijom mladog fudbalera.

foto: Starsport©

Čelnici Zvezde već očekuju ponudu od tri miliona evra pa bi Petrović mogao da bude prvi igrač koji će napustiti stadion Rajko Mitić u zimskom prelaznom roku.

Dvadesetjednogodišnji vezista je prošao sve mlade selekcije Srbije, bio kapiten omladinske i mlade selekcije, a pod vođstvom Dejana Stankovića uspeo je da nastavi razvoj koji je privremeno prekinula povreda ligamenata kolena.

Najtrofejniji belgijski klub, Anderleht, u skoroj prošlosti je u više navrata kupovao igrače Zvezde i Partizana - Aleksandra Mitrovića, Luku Milivojevića i Luku Adžića koji je trenutno na pozajmici u turskom Ankaragučuu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.