I ŽIGIĆ STAO NA STRANU KOKEZE: Radimo dobar posao, nije nam bilo svejedno nakon Škotske!
Foto: Filip Plavčić

IZJAVA

I ŽIGIĆ STAO NA STRANU KOKEZE: Radimo dobar posao, nije nam bilo svejedno nakon Škotske!

- To je tako u fudbalu. Penali su rulet u kojem su ovog puta Škoti imali više sreće.

Objavljeno:

Nikola Žigić je dugo u sistemu Fudbalskog saveza Srbije, a oglasio se posle kritika koje su sa različitih strana usledile na račun Saveza, igrača, selektora i predsednika.

- Nemam nikakvu sumnju da su u proteklom periodu svi u Fudbalskom savezu Srbije radili dobar posao i da promene nisu potrebne. Kontinuitet je važan faktor, sigurno da nikome nije bilo svejedno zbog poraza i neuspeha protiv Škotske, ali mora se krenuti dalje - poručio je nekadašnji reprezentativac Nikola Žigić.

- Od 2004. godine bio sam reprezentativac, igrao za državni tim osam godina, prošao sam mnogo toga. Onda sam se nedavno vratio da radim u stručnom štabu A tima što je za mene bila posebna čast i privilegija. Kao neko ko je dugo tu odgovorno tvrdim da se Savez uvek trudio da igrači imaju fantastične uslove - rekao je Žigić.

foto: Starsport©

Poraz od Škotske je jedan od najtežih trenutaka u mojoj sportskoj karijeri, navodi bivši golgeter Crvene zvezde, koji je za reprezentaciju odigrao 57 utakmica i postigao 20 golova. - To je tako u fudbalu. Penali su rulet u kojem su ovog puta Škoti imali više sreće. Posle utakmice dugo nismo mogli da verujemo da smo ipak izgubili. Ali i to je sport. Kao što prihvatamo pobede i uspehe, tako moramo da budemo jaki i u situacijama kad je najteže - istakao je Žigić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.