SUTRA SMENJUJU TUMBAKOVIĆA?! Selektor podnosi izveštaj, a oni donose odluku! Evo šta je potrebno za smenu!
Foto: Printscreen/Youtube/Fudbalski savez Srbije

Kraj Saradnje?

SUTRA SMENJUJU TUMBAKOVIĆA?! Selektor podnosi izveštaj, a oni donose odluku! Evo šta je potrebno za smenu!

IO FSS sutra zaseda u Staroj Pazovi

Objavljeno:

Ljubiša Tumbaković mogao bi da bude smenjen sa mesta selektora reprezentacije na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog Saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Sednica će biti održana u sredu u Staroj Pazovi, a nepoznato je da li će biti uživo ili "onlajn" zbog sitacije sa pandemijom koronavirusa.

EPA/Vidar Ruud
EPA/Vidar Ruudfoto: EPA/Vidar Ruud

Tumbaković će podneti izveštaj odboru FSS-a koji sačinjava 15 članova, i to: Slaviša Kokeza, Nenad Bjeković, Marko Pantelić, Novica Tončev, Dragan Simović, Dušan Mrakić, Miloš Miljanić, Milan Karadžić, Marjan Rnić, Janoš Žemberi, Branko Stojaković, Dragan Ilić, Dragomir Lazović, Saša Bajčetić i Bojan Pavićević.

Da bi se donela odluka, potrebna je minimalna većina, odnosno, osam glasova članova odbora.

foto: Starsport©

Navijači reprezentacije su razočarani neuspehom u baražu za Evropsko prvenstvo, prvo na kom bi selekcija učestvovala još od 2000. i prvo pod zastavom Srbije.

Bes domažih fanova fudbala je izazvao i kapiten reperezentacije Aleksandar Kolarov koji je do tri sata pred odlučujuću utakmicu sa Škotskom, ćutao o tome da nije dobio dozvolu Intera i trenera Antonia Kontea da igra, pošto su "Neroazuri" strahovali da će obnoviti tek zalečenu povredu.

Bonus video:

espreso.co.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.