RADONJIĆ BRANI FSS I KOKEZU: Nisu krivi oni! Tu ranu nosićemo ceo život! Da smo se plasirali borili bismo se za vrh
Foto: Starsport©

kaže da su imali sve uslove

RADONJIĆ BRANI FSS I KOKEZU: Nisu krivi oni! Tu ranu nosićemo ceo život! Da smo se plasirali borili bismo se za vrh

Reprezentativac ističe da je ovo najveća rana koju može da ima jedan sportista

Objavljeno:

I dalje je glavna tema u Srbiji neuspeh, ili bolje reći debakl fudbalske reprezentacije Srbije u baražu za EURO 2021. godine protiv Škotske u Beogradu, a o tome je sada progovorio Nemanja Radonjić.

- Taj grč ćemo nositi u stomaku ceo život. Još boli i boleće kao najveća sportska rana koju možete da imate… Mi smo izuzetno kvalitetan tim. Videlo se to i protiv Mađarske, kao i ranije protiv Norveške. Na nekim utakmicama jednostavno se tako namesti da vam ništa ne polazi za nogom. Dogodi se… Nama se dogodilo kad je najmanje bilo potrebno. Na baš bolan način. Koliko god možda iz ovog ugla zvučalo čudno, ali garantujem da bismo se na Evropskom prvenstvu borili za vrh i da bismo mogli sa svima ravnopravno da se nosimo. Zato još više boli to što nismo uspeli da pobedimo Škotsku - rekao je Radonjić za "Mondo".

foto: Starsport©

Posle svega što se izdešavalo u javnosti se traže krivci, kao i da svoje funkcije napuste pre svih selektor Ljubiša Tumbaković, pa čak i predsednik Fudbalskog saveza Slaviša Kokeza.

U međuvremenu se oglasio i bivši reprezentativac Nemanja Vidić koji je žestoko optužio i napao čelnike FSS-a, zbog čega je dobio i veliku podršku javnosti, kao i nekih bivših igrača, reprezentativaca i selektora.

foto: Starsport©

S druge strane Radonjić kaže da su igrači najveći krivci.

- Nisu igrali ni selektor, ni rukovodstvo. Na terenu su bili igrači, prema tome jasno je čija je odgovornost najveća. I niko od nas igrača ne beži od toga. Nama je sigurno najteže, propustili smo veliku šansu. Imali smo maksimalnu podršku Saveza na čelu sa predsednikom Kokezom sve vreme. Sjajne uslove za pripremu u Staroj Pazovi, dobar i kvalitetan tim oko reprezentacije. Ne preostaje nam ništa drugo nego da izvučemo pouke i da što spremniji sačekamo kvalifikacije za Svetski šampionat. Potrudićemo se da se nikada više ovako nešto ne ponovi - poručio je Radonjić

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.