I SRBIJA JE ZAPAMTILA NJEGOVE BRKOVE: Škot žrtva seksualnog uznemiravanja, protivnik ga hvatao za p**is usred meča!
Foto: Printscreen/Nova S

pokrenuta istraga

I SRBIJA JE ZAPAMTILA NJEGOVE BRKOVE: Škot žrtva seksualnog uznemiravanja, protivnik ga hvatao za p**is usred meča!

Škotski reprezentativac je bio žrtva seksualnog napastvovanja tokom utakmice Čempionšipa

Objavljeno:

I Srbija je dobro upamtila Kaluma Petersona, reprezentativca Škotske koga smo zapamtili ne samo po tome što je sa svojom reprezentacijom izbacio naše "Orlove" u baražu za EURO, već i po čuvenim brkovima, pa njegov lik postao izuzetno popularan uz brojne pošalice na društvenim mrežama.

A upravo taj fudbaler je sada bio žrtva seksualnog uznemiravanja na utakmici engleskog Čempionšipa između Prestona i Šefild Venzdeja.

foto: Starsport©

Naime, igrač Prestona Derel Fišer je tokom utakmice uhvatio Petersona za genitalije, čak dva puta, što je promaklo sudijama, ali nije kamerama, pa je odlučio da reaguje i FA Engeske.

Defanzivac Prestona je pod istragom Fudbalske asocijacije Engleske.

- Fudbaler Prestona Dernel Fišer je pod istragom zbog nedoličnog ponašanja na utakmici protiv Šefild Venzdeja - potvrdio je neimenovani zvaničnik FA Engleske.

Preston se oglasio saopštenjem u kom je potvrdio da je klub obavešten o istrazi i da će se o njoj izjasniti do 24. novembra u 18 sati do kada je određen rok za to.

Toni Pjulis, koji je u ovoj utakmici debitovao na klupi Prestona rekao je da je Fišer u velikom problemu ukoliko bude kriv za ono što mu se stavlja na teret.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.