TUMBAKOVIĆ POSLE VELIKE POBEDE NAD RUSIMA: Ako ostanemo na okupu...
Foto: Printskrin

žali za ep

TUMBAKOVIĆ POSLE VELIKE POBEDE NAD RUSIMA: Ako ostanemo na okupu...

"Ovo je mlada ekipa, sigurno ima budućnost. Igrači su motivisano i ambiciozno ušli u utakmicu. Biće mnogo kandiata za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, naravno ako ostanemo na okupu i ako ih bude pratila ta forma"

Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Ljubiša Tumbaković rekao je da je večerašnja utakmica protiv Rusije bila dobra i da su mladi igrači bili motivisani i željni dokazivanja.

"Utakmica je bila dobra. Malo smo imali i sreće, istini za volju. Momci su igrali motivisano, kao potvrda njihovih vrednosti hteli su da se dokažu, koncentrisani na ono što treba da naprave. Madjarska je dobila, mislim da. To je lepo, ali sve bih dao da smo drugu utakmicu bolje prošli i da smo otišli na Evropsko prvenstvo. Medjutim, to je fudbal, čekaćemo neku drugu šansu", rekao je Tumbaković za Sportklub.

Srbija je pobedila Rusiju i obezbedila opstanak u Ligi B.

Srpski tim je zauzeo treće mesto sa šest bodova, koliko ima i Turska, ali u medjusobnim duelima ima više golova u gostima.

Rusija je druga, a Madjarska prva i plasirala se u Ligu A.

"Ovo je mlada ekipa, sigurno ima budućnost. Igrači su motivisano i ambiciozno ušli u utakmicu. Biće mnogo kandiata za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, naravno ako ostanemo na okupu i ako ih bude pratila ta forma", kazao je Tumbaković.

On je posebno istakao velike probleme sa igračima zaraženim korona virusom, ali i onim sa povredama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.