KATASTROFALNE VESTI NA DAN MEČA SA ŠKOTIMA: Reprezentativac Srbije zaražen koronavirusom!
Foto: EPA/Fredrik Varfjell

važan šraf

KATASTROFALNE VESTI NA DAN MEČA SA ŠKOTIMA: Reprezentativac Srbije zaražen koronavirusom!

Posle Filipa Đuričića koji zbog toga nije ni došao na okupljanje, na testiranju koje je urađeno u ponedeljak bio je još jedan pozitivan rezultat

Objavljeno:

Novi peh za reprezentaciju Srbije. Još jedan reprezentativac je zaražen koronavirusom i neće moći da konkuriše za meč decenije protiv Škotske u baražu za Evropsko prvenstvo, a u pitanju je Luka Milivojević.

Odavno smo već znali da ne možemo da računamo na Filipa Đuričića koji nije ni došao na okupljanje, a testiranje koje je urađeno u ponedeljak po dolasku reprezentativaca u Staru Pazovu, je pokazalo da je kapiten Kristal Palasa zaražen.

foto: Starsport©

U skladu sa medicinskim propisima i protokolima UEFA, Luka Milivojević je odmah po dobijanju rezultata napustio sportski centar i boravak u Srbiji nastavio je u kućnoj izolaciji.

Dan kasnije je uradio još jedan kontrolni test, koji je takođe pokazao da je pozitivan. Boravak u Srbiji provešće u skladu sa važećim zakonima Vlade Republike Srbije, koji se odnose na epidemiju virusa COVID-19.

foto: Starsport©

Svi igrači i stručni štab A tima su na dalje obavljevnim testiranjima dobili negativne rezultate, tako da su preostali reprezentativci na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću za večerašnju utakmicu protiv Škotske.

Milivojević nije bio očekivan u startnoj postavi na ovom meču, ali jeste se očekivalo da bude adut sa klupe, pogotovo u slučaju da naša reprezentacija bude imala pozitivan rezultat.

Srbija protiv Škota igra od 20.45 minuta i u slučajku trijumfa obezbediće plasman na Evropsko prvenstvo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.