ŠTA SE PROMENILO U ODNOSU NA NORVEŠKU: Ovo je startna postava Srbije za istorijski meč sa Škotima!
Foto: Starsport©

tako bi trebalo da izgleda

ŠTA SE PROMENILO U ODNOSU NA NORVEŠKU: Ovo je startna postava Srbije za istorijski meč sa Škotima!

Čini se da neće tu biti mnogo promena uprkos "rovitim" igračima koje imamo

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak od 20.45 sati, na stadionu "Rajko Mitić", igra protiv Škotske utakmicu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo sledeće godine.

Meč je u javnosti proglašen istorijskim, jer naša reprezentacija čak 20 godina nije učestvovala na Evropskim prvenstvima, a nikada nije bila bliže plasman nego sada.

- Svi fudbaleri koje imamo na raspolaganju su spremni i željno iščekuju duel protiv Škotske - rekao je selektor Srbije Ljubiša Tumbaković uoči "meča decenije".

foto: Starsport©

To znači da su u konkurenciji i "roviti" kapiten Aleksandar Kolarov, Filip Kostić, Mihailo Ristić i Predrag Rajković.

- Svi su u konkurenciji i nemam dileme po pitanju startne postave - jasan je Tumbaković.

U odnosu na meč polufinala protiv Norveške se očekuje da dvostruki strelac iz tog meča Sergej Milinković Savić bude od početka na terenu umesto Filipa Đuričića koji nije mogao da se odazove pozivu u reprezentaciju jer je zaražen koronavirusom.

foto: EPA/Fredrik Varfjell

Takođe prednost po levom boku će verovatno biti data oporavljenom Ristiću koji je odlično igrao protiv Norveške i Turske, u odnosu na Filipa Kostića koji je dugo odsustvovao zbog povrede i tek je odigrao nekoliko minuta prethodnog vikenda.

To bi moglo onda da znači da bi Srbija mogla da zaigra u sledećem sastavu: Rajković - Milenković, S. Mitrović, Kolarov - Lazović, Ristić, Gudelj, Maksimović - Tadić, Milinković Savić - A. Mitrović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.