DEGENEK SE ZAHVALIO KAPITENU BORJANU: Pogrešno je procenio centaršut, ali zna on šta radi!
Crvena zvezda - Gent, Foto: Starsport©

UTISCI POSLE MEČA

DEGENEK SE ZAHVALIO KAPITENU BORJANU: Pogrešno je procenio centaršut, ali zna on šta radi!

- Stvarno pohvale za njega. vidi se da igramo svi za jednog, od Dijega pa do nas nazad - dodao je njegov partner iz tandema Nemanja Milunović

Objavljeno:

Na praznoj Marakani, Crvena zvezda je savladala Gent sa 2:1 golovima Gelora Kange i Aleksandra Kataija, ali i presudnom odbranom Milana Borjana u petom minutu nadoknade, kada je izvadio loptu koju su mnogi videli u golu i postao heroj još jedne evropske pobede crveno-belih.

- Nekako sam video da je Boki pogrešno procenio taj centaršut, ali verovatno on zna šta radi - nasmejao se štoper Miloš Degenek posle utakmice u izjavi za TV Arena sport.

- Stvarno pohvale za njega. vidi se da igramo svi za jednog, od Dijega pa do nas nazad - dodao je njegov partner iz tandema Nemanja Milunović.

Sa šest osvojenih bodova posle tri kola, crveno-beli su zakoračili ka narednoj fazi.

- Pa prva sledeća utakmica je jako bitna. Mislim da nas pozitivan rezultat vodi dalje. Moramo ući hladne glave u taj meč i moramo da prethodno odmorimo na prvenstvenoj pauzi. Da za vikend odigramo u prvenstvu meč i da završimo kako treba, pa da odmorimo u toku pauze, naporan je ritam - dodao je Milunović.

Milan Gajić
Milan Gajić foto: Starsport©

Njihov saigrač Milan Gajić rekao je da je Gent bio nepravedno potcenjen uoči meča.

- Izuzetno bitna pobeda. Gent je bio u krizi i bez prevelikog razloga se stvorila atmosfera da će biti lagana utakmica i pobeda. To je tim sa ozbiljnim individualcima i ozbiljnom tranzicijom. Ipak, sada imamo šest bodova, a oni su na nuli. Ova pobeda nas jednom nogom vodi u drugu fazu, što smo zacrtali kao cilj ka kojem idemo svi zajedno - rekao je on.

Crveno-beli naredni evropski meč igraju protiv Genta u gostima 26. novembra, a do tada će gostovati Inđiji pre pauze zbog utakmica reprezentacija, a potom i Vojvodini posle novembarskog "brejka".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.