HOFENHAJM DEKLASIRAO LIBEREC I UČINIO USLUGU ZVEZDI: Bruka Milana nasred San Sira!
FK Hofenhajm, Foto: EPA/ RONALD WITTEK

Liga evrope, 3. kolo

HOFENHAJM DEKLASIRAO LIBEREC I UČINIO USLUGU ZVEZDI: Bruka Milana nasred San Sira!

Milan je period od osam meseci bez poraza okončao na bolan način. Lil je na San Siru deklasirao Rosonere s 0:3

Objavljeno:

U meču 3. kola grupne faze Lige Evrope koji umnogome interesuje navijače Crvene zvezde, Hofenhajm je sa 5:0 deklasirao Liberec.

Dva pogotka u prvom poluvremenu dao je Munas Dabur, jedan je delo Griliša iz 59. minuta, dok je još dva dodao Adamjan, igrač koji je u 61. ušao sa klupe.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Milan je period od osam meseci bez poraza okončao na bolan način. Lil je na San Siru deklasirao Rosonere s 0:3.

Stefano Pioli je meč započeo s poprilično jakim sastavom. Zlatan Ibrahimović je bio starter, dok je Rade Krunić takođe igrao od prvog minuta.

Apsolutni junak gostujućeg trijumfa bio je Jusuf Jaziki. Turčin je kompeltirao het-trik. U 22. minutu je dao gol iz penala, da bi u nastavku još dva puta matirao Donarumu.

Inače, Pioli čiji je tim prekinuo niz od 24 utakmice bez poraza Krunića na poluvremenu ostavio u svlačionici, nakon čega je Milan zaigrao još lošije.

Imali su Rosoneri u finišu nekoliko prilika da postignu utešni gol, ali nisu uspjeli zatresli mrežu gostiju iz Francuske.

Drugi meč grupe H je takođe je doneo gostujuću pobjedu. Sparta Prag je u Glazgovu pobijedila Seltik sa 1:4. Lukas Julis je bio junak gostiju jer je kao Jaziki postigao hat-trick. Gol nade za prvaka Škotske bio je delo Lija Grifitsa. Konačan rezultat je postavio Ladislav Krejći u posljednjim minutima.

Lester je u grupi G razbio Bragu na domaćem terenu sa 4:0. Ihenačo je postigao prva dva gola za domaće, dok su preostala dva dali Praet i Medison.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.