PEĐA MIJATOVIĆ U UPRAVI PARTIZANA? Legendarni napadač Reala zagolicao maštu Grobara - sve je objasnio!
Mijailović i Mijatović, Foto: KK Partizan

NIJE NEMOGUĆE

PEĐA MIJATOVIĆ U UPRAVI PARTIZANA? Legendarni napadač Reala zagolicao maštu Grobara - sve je objasnio!

Jasno je da se on već nekoliko puta povezivao sa klubom iz Humske, posebno posle susreta sa pretendentom na presto - Ostojom Mijailovićem

Objavljeno: 12:14h

Legendarni napadač Partizana, Jugoslavije, Reala i Valensije Predrag Mijatović imao je šta da poruči putem intervjua za "Kurir" svom bivšem klubu i njegovim navijačima.

Prvo se osvrnuo na Večiti derbi, 163. po redu.

- Derbi je nešto u čemu svaki put uživam podjednako kao i kada gledam Svetsko prvenstvo. Jeste Partizan bio bolji u mnogim prethodnim derbijima, ali titule se računaju. Ko još pamti iz mog vremena kada smo pobedili Zvezdu, šta to vredi kad je ta Zvezda bila šampion Jugoslavije, Evrope i sveta. Eto, radije bih menjao pobedu ili dobru igru u derbiju za titulu - rekao je Mijatović za Kurir pa dodao:

- Svakako da nije prijatno. Kao što je emocija prisutna kada se pobeđuje, tako je i sada kad se gubi, na žalost, u onom težem obliku. Sezona je počela dosta čudno i žao mi je što Partizan ne liči na sebe. Ne treba tražiti krivce, već treba pronaći rešenje. Nema se vremena za upiranje prstom u bilo koga, svaki dan je bitan za Partizan, zato je potrebno rešavati probleme i u koraku donositi rešenja koja će vratiti klub na pobednički kolosek.

foto: Starsport©

Proslavljeni fudbaler crno-belih na kraju poručuje i da će se možda jednog dana vratiti u Humsku.

- Često se pominje moje ime, bilo da je direktno za učešće u rukovođenju kluba ili indirektno, u vidu saveta i pomoći sa strane. Međutim, takav posao iziskuje 24 časa rada, Partizanu se treba maksimalno posvetiti. A, kao što znate, ja ne živim u Srbiji, daleko sam i možda ne bi trebalo da komentarišem mogućnost mog angažovanja u klubu. Možda jednog dana dođe do toga da se vratim u moj Partizan, ali trenutno je, čini mi se, nemoguće samo iz pomenutog razloga. Partizan je moj klub, mnogo smo dali jedan drugom, ljubav je obostrana, a otuda i postoji bol kad se gubi, kao što je prisutan sada - zaključio je Predrag Mijatovi istakavši da nije trener problem Partizana.

Međutim, mi vas pitamo - da li zaista trener nije problem? Jer, Stanojević je za sada, blago je reći, katastrofalan u staroj novoj ulozi.

Ne ide nikako Partizanu ove sezone, ali poslednjeplasirana Mačva, koja danas (17.00) stiže u Humsku, zaista ne bi smela da bude problem crno-belima. Kvota na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) crno-belih je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Mačva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.