I TO SE DOGODILO: Veljko Paunović više nije nepobediv u Engleskoj, neočekivani poraz Redinga! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Čempionšip, 9. kolo

I TO SE DOGODILO: Veljko Paunović više nije nepobediv u Engleskoj, neočekivani poraz Redinga! (VIDEO)

Srpski stručnjak je doživeo prvi poraz u šampionatu

Objavljeno:

Moralo je i to da se dogodi! Veljko Paunović više nije nepobediv u Čempionšipu. Reding koji predvodi srpski stručnjak je posle 8 kola bez poraza izgubio od Koventrija 3:2.

Ekipa srpskog trenera je pre ovog meča imala skor od 7 pobeda i remi i čvrsto držala čelnu poziciju na tabeli, a to je bio najbolji start jednog trenera u Čempionšipu u 21. veku.

Ipak, ovog petka uveče, sreća nije bila uz Paunovića i njegove momke, iako s druge strane nije bio protivnik od koga bi trebalo zazirati, niti je neki kandidat za visok plasman.

U 23. minutu lopta se zakoprcala u mreži Redinga posle preciznog udarca Hamera. To kao da je malo oslobodilo Paunovićeve izabranike, zaigrali su bolje, preuzeli kontrolu, opsedali gol protivnika, imali više udaraca i kao nagrada za to je stigao 66. minut kad je Žoao prosledio loptu u mrežu.

Međutim, umesto novih naleta na gol protivnika, igrači Redinga su stali i to su osetili protivnici, a da bi uskoro mogla opet da se trese mreža najavila je prečka Koventrija u 75. minutu, i minut kasnije Guden je pogodio.

Namirisali su tada krv igrači Koventrija i shvatili da mogu da reše meč i u tome su uspeli preko Mekaluma u 85. minutu. Nakon toga su gosti pokušali da izbegnu poraz, ali osim gola Puškaša za 3:2 u 91. minutu ništa više nisu mogli.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.