STANKOVIĆ KAŽE DA NIJE, A NEMCI TVRDE DA JESTE PSOVAO SUDIJU: Čak su naveli šta je tačno rekao, pa je dobio crveni!
Foto: EPA/Alex Grimm

ko je u pravu?

STANKOVIĆ KAŽE DA NIJE, A NEMCI TVRDE DA JESTE PSOVAO SUDIJU: Čak su naveli šta je tačno rekao, pa je dobio crveni!

Takođe navode da je glupost da se trener posle isključenja pošalje na tribine, jer je Stanković sve vreme davao instrukcije igračima, pošto nema buke od navijača

Objavljeno: 09:03h

Dejan Stanković je već na svom trenerskom debiju u Ligi Evrope zaradio crveni karton.

U utakmici u kojoj je Crvena zvezda poražena od Hofenhajma 2:0, posle prvog gola srpski šampion je ostao i bez trenera koji je ostatak meča morao da gleda sa tribina.

foto: EPA/Alex Grimm

Žestoko je protestovao Stanković nakon pogotka nemačke ekipe smatrajući da je njemu prethodio faul na Veljkom Nikolićem, ali sudija ga ja tada poslao na tribine.

- Ništa ružno nisam rekao, pitao sam da li je bio faul, imao je više rasprave s klupom. Crveni karton nema veze s vezom - izjavio je Stanković posle meča.

Međutim, nemački novinari koji su bili na stadionu tvrde da se jasno i glasno čulo da je mladi srpski stručnjak opsovao glavnog arbitra Alehandra Ernandeza iz Španije.

Dopisnik "Bilda" kaže da je čuo kad je Stanković rekao sudiji "Je*i se".

Sva sreća po Stankovića jeste što je to bio drugi žuti karton, a ne direktan crveni, pa će verovatno biti kažnjen samo jednom utakmicom zabrane stajanja pored aut linije i sedenja na klupi.

Inače, Nemci pišu i da isključenja trenera u ovim situacijama kada nema navijača, i kad treneri odu na tribine, uopšte nemaju smisla, jer je Stanković i nakon isključenja sa tribina davao instrukcije igračima, te nemački mediji smatraju da bi treneri trebalo da budu poslati u svlačionicu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.