DEGENEK KAO BORJAN: Dobro pročitajte kako je Zvezdin štoper isprozivao Partizan!
Foto: Starsport©

dan posle derbija

DEGENEK KAO BORJAN: Dobro pročitajte kako je Zvezdin štoper isprozivao Partizan!

Iskusni defanzivac je pričao i o mlađem saigraču iz odbrane Erakoviću koji je napravio grešku kod gola Partizana

Objavljeno: 11:22h

Posle 163. Večitog derbija Miloš Degenek je izneo utiske o utakmici koja je završena nerešeno 1:1.

Zvezdin defanzivac pohvalio je mlađe igrače svog tima, a naročito najbližeg saradnika Strahinju Erakovića.

- Mislim da smo ušli dobro i kvalitetno u utakmicu. Naravno, primiti gol posle pet minuta u večitom derbiju nije dobro. Međutim, sabrali smo se posle primljenog gola i borili smo se u nastavku. Mislim da su bili saterani u šesnaesterac i da smo kroz 90 minuta meča imali ozbiljne tri šanse – Gobeljić je pogodio stativu, Falćinelijeva prilika glavom i Nikolićeva posle kornera. Tu smo morali da postignemo pogodak, ali fudbal je takav. Ekipe su motivisane u derbiju, jer niko ne želi da izgubi, ali mislim da smo lepo stajali i igrali, dominirali smo po mom mišljenju kroz ceo meč – naglasio je Degenek.

foto: Starsport©

Pohvalio je iskusni defanzivac mladog Erakovića, kao i ostale mlade saigrače.

- Pohvalio bih mladog Erakovića. Ovo mu je prvi seniorski derbi, odigrao je fenomenalno. Mislim da je on budućnost našeg kluba. Navijači Crvene zvezde mogu mirno da spavaju, jer je on sigurna budućnost naše odbrane. Na pravom je putu i ovo mu je prvi derbi od mnogih u budućnosti. Imamo kvalitetne mlade igrače – Nikolića, Gavrića, Petrovića, Krstovića, Radulovića, Gavrića i Erakovića, kao i kompletan tim. Sve su to kvalitetni i ljudi i fudbaleri. Zvezda ima svetlu budućnost jer će oni biti nosioci igre u narednom periodu.

Ostalo je još samo nekoliko dana do prve utakmice u grupnoj fazi Lige Evrope, a Degenek je izneo očekivanja pred meč sa Hofenhajmom.

- Imamo tri dana da se oporavimo i pripremimo za utakmicu u Nemačkoj. Mi igramo na tri fronta – u prvenstvu, kupu i Evropi – i jedini u Srbiji već četiri godine zaredom. Borićemo se naravno, kao i do sada. Verujem da ćemo se na kraju radovati duploj kruni, kao i prolazu dalje u Ligi Evrope – podvukao je Degenek.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.