Partizanovci udaraju jedan na drugog!
Đuričić dok je bio asistent Miloševića, Foto: Starsport©

11. kolo superlige srbije

Partizanovci udaraju jedan na drugog!

Kakav početak!

Objavljeno:

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milan Đuričić rekao je danas da očekuje specifičnu utakmicu protiv ekipe Napretka, kao i da će za pobedu biti potrebno pokazati maksimum.

"Utakmice Radničkog i Napretka su uvek derbi i specifične su same po sebi... Poštujemo ih, ali ih se ne plašimo. U svakom slučaju, da bismo pobedili u Kruševcu moramo dati maksimum. Sve ispod toga neće biti dovoljno", rekao je Djuričić, prenosi klub.

Fudbaleri Radničkog gostuju ekipi Napretka iz Kruševca, u utkmici 11. kola Super lige Srbije.

Goran Stevanović
Goran Stevanović foto: Starsport©

Niški tim je u dvonedeljnoj pauzi izmedju 10. i 11. kola promenio šefa stručnog štaba. Radoslava Bataka zamenio je Milan Djuričić, koji se posle tri godine vratio na Čair.

"Zadovoljan sam timom. Dobro smo radili na mini pripremama i nemam nikakve zamerke. Verujem da ćemo u Kruševcu pokazati šta od nas može da se očekuje u nastavku sezone", rekao je Djuričić.

Radnički u ovaj meč ulazi kao sedmoplasirani tim na tabeli sa 17 osvojenih bodova, dok je Napredak na pretposlednjem 19. mestu sa pet bodova.

"Napredak je promenio trenera, jer nije imao rezultat. Ali igrali su dobro. Njihove partije nisu ispraćene rezultatima. Ekipu je preuzeo moj kolega Stevanović, kojeg veoma cenim kao stručnjaka. On će sigurno uneti neke promene, a mi smo ovaj meč spremali tako što smo analizirali sistem koji su oni do sada negovali, ali i sistem koji je karakterističan za timove koje predvodi Stevanović", rekao je on.

Utakmica se igra sutra od 16.00.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.